[Oferta TAROM] Bilete de avion de la 39 EURO pentru zborurile interne / De la 79 EURO pentru zborurile externe

Cumpăraţi bilete de avion la ofertă în perioada 27 martie - 05 aprilie 2017 și puteți câștiga vouchere valorice de 30 și 50 EURO.

0 1.388

TAROM lansează oferta de primăvară “Cu drag, de la TAROM!”, cu bilete de avion de la 39 Euro pentru rute interne şi de la 79 euro pentru rute internaţionale.

TAROM 60 de ani

Bilete de avion de la 39 EURO

Circuite exotice

Oferta este valabilă pentru călătorii dus-întors pe cursele operate de TAROM:

· 39 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea, Timişoara;
· 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Bruxelles, Chişinău, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Munchen, Roma, Sofia, Viena şi între Iaşi – Torino şi între Sibiu şi Munchen;
· 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii între Bucureşti şi Alicante, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Budapesta, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa, Paris, Praga, Salonic, Stockholm, Tel Aviv, Valencia şi între Iaşi şi Londra, Madrid, Tel Aviv.

Oferta este supusã unor termene şi condiţii şi este valabilã în limita locurilor disponibile. Perioada de vȃnzare: pȃnã în 05 aprilie 2017. Perioada de cãlătorie: pȃnă în 31 martie 2018.

Oferta nu este valabilă pentru călătorii în perioada 14 – 18 aprilie 2017. Oferta este valabilă pentru călătorii în perioada 15 iulie-31 august 2017 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Amman, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Istanbul, Chişinău, Sofia, Viena, Cluj, Iaşi, Satu Mare, Suceava, Oradea și Timişoara.

Oferta nu este valabilã pentru cãlãtorii între Bucureşti şi Tel Aviv în perioada 04-12 octombrie 2017. Oferta este valabilã pentru călătorii în perioada 22 decembrie 2017 – 07 ianuarie 2018 doar pentru cursele operate de TAROM pe rute între Bucureşti şi Belgrad, Istanbul, Chişinău şi Sofia.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
cars-cuba
(P) Alege vacanța din timp și profită de reducerile de până la 40%

Voi cât de spontani sunteți când vine vorba de călătorii? V-ați făcut planurile pentru 2017? Ce ați spune de planuri...

Închide