[Oferta Skyteam – KLM] Milano – Montevideo de la 400 EURO

0 145

Continuăm serial ofertelor la biletele de avion pentru zborurile din/spre Milano. De data aceasta venim cu o promoție de la KLM – Skyteam pentru Milano – Montevideo. Tarifele pornesc de la 400 EURO, conform site-ului KLM.

Milano – Montevideo de la 400 EURO

Tarifele se confirmă pentru noiembrie 2016, dar și pentru martie 2017.

milano-montevideo-klm-400-euro

milano-montevideo-klm-400-euro-martie-2017

După cum se poate observa, zborurile sunt operate de Air France-KLM în parteneriat cu Gol Linhas Aéreas Inteligentes și Alitalia. Sunt escale la Amterdam și Rio de Janeiro la dus, iar la retur sunt escale la Buenos Aires și Amsterdam.

O așa ofertă pentru Uruguay nu vedem prea des, iar destinația este de vis. Conform site-ului MAE, cetăţenii români, posesori de paşapoarte simple și valabile, pot călători fără viză pentru perioade de scurt sejur (maxim 90 de zile). Intrarea în Uruguay este permisă cu paşaportul valabil cel puţin 6 luni de la data intrării pe teritoriul acestei tari.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim călătorie plăcută!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A310 YR-LCB TAROM
Aeronava Airbus A310 YR-LCB TAROM rămâne la sol. A fost pensionată!

Așa cum v-am mai anunțat pe pagina de facebook Airlines Travel, TAROM urmează să pensioneze cele două aeronave widebody, de...

Închide