[Oferta RYANAIR] Tarife de la 2.99 EURO/segment pentru zboruri din Oradea

0 486
avion+cazare litoral Romania

Ryanair a lansat astăzi,20 iulie, o promoție extraordinară pentru Oradea. Tarife de la doar 2,99 EURO/segment pentru călătorii în septembrie, în acest fel asigurându-le clienților economii și mai mari.

Tarife de la 2.99 EURO/segment pentru zboruri din Oradea

Locurile vândute la aceste tarife promoționale extraordinare sunt acum disponibile pentru rezervări, până duminică (23 iulie) la miezul nopții și pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

Pensiunea Iara

Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Promoția noastră fulger este perfectă pentru oricine caută să-și rezerve o escapadă de toamnă la tarif redus, iar noi am tăiat prețurile oferind locuri pe rute selecționate din Oradea, de la doar 2,99€ pentru călătorii în septembrie. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, Duminică, așă că îndemnăm clienții să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

bilete-ryanair-oradea

Din păcate, până la ora publicării acestui articol, Ryanair nu încărcase în sistem promoția cu bilete de la 2.99 EURO/segment. În schimb, puteți profita de tariful de 7.99 EURO/segment pentru Memmingen sau 9.99 EURO/segment pentru Milano Bergamo. Fiți vigilenți și profitați de prețurile RYANAIR!

hotel unirea

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Al-Blackman-75-ani-tehnician-American-Airlines
American Airlines îl sărbătorește pe Azriel “Al” Blackman, un tehnician cu 75 de ani de experiență

Azriel “Al” Blackman este un tehnician de întreținer aeronave (Aviation Maintenance Technician (AMT)) la baza American Airlines de la Aeroportul...

Închide