[Oferta Ryanair] Londra, Berlin și Milano de la 5 EURO

0 2.302

Ryanair ne-a obișnuit cu biletele de avion ieftine, care pornesc de la 5 EURO/segment. Până acum eram obișnuiți cu acest tarif pe zborurile spre Berlin și Milano. Însă în listă a apărut și Londra Stansted cu tarife de la 5 EURO în luna februarie 2017.

Bilete-Avion-5-EURO-Ryanair

Am simulat, am căutat și am găsit cele mai mici tarife pentru București – Londra. Dacă vă grăbiți, veți găsi tariful de 5 EURO/segment în zilele de 2, 7,8 și 9 februarie 2017. În aceeași perioadă, tarifele pentru zborurile de retur pornesc de la 6 EURO/segment.

Circuite exotice

În martie și aprilie, tarifele pentru zborurule București – Londra și retur pornesc de la 10 EURO/segment. Un preț foarte bun pentru această destinație.

Alte prețuri foarte bune le găsim pe zborurile București – Roma, București – Bruxelles, București – Bologna, care pornesc de la 7.99 EURO/segment (16 EURO pe zboruri dus-întors). Dar și pe zborurile București – Timișoara, București – Atena și București – Milano Malpensa, tarife care pornesc de la 9.99 EURO/segment.

Zbor pe segment = zbor într-o singură direcție. Vă reamintim că Ryanair acceptă GRATUIT 2 bagaje de mână la bordul avionului (1 x bagaj dimensiuni standarde IATA; 1 x bagaj mic – poșetă, geantă laptop, geantă aparat foto).

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
ryanair
Ryanair angajează însoțitori de bord: Assessment Days la București

Crewlink, firma de recrutări pentru Ryanair, anunță noi recrutări de însoțitori de bord pentru cel mai mare low-cost din Europa,...

Închide