[Oferta Ryanair] Discount 25% la biletele de avion pentru Italia şi Grecia

2 163

Dacă tot e 8 martie şi sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii, ar fi bine să cumpărăm un cadou special pentru femeile din viaţa noastră (mamă, soră, iubită/soţie, prietenă). Un bilet de avion este mereu o ocazie specială de a călători şi de a descoperi noi destinaţii.

Bucuresti-Italia-7-49-EURO-Ryanair

Ryanair vine în ajutorul celor ce intenţionează să zboare spre destinaţiile din Italia sau Grecia şi oferă un discount de 25%. Dacă vă grăbiţi, puteţi cumpăra bilete de avion la preţuri pornind de la 7.49 EURO/segment pentru Bologna, Milano, Roma sau la 11.24 EURO/segment pentru Atena. Oferta apare pentru călătoriile planificate în aprilie.

Circuite exotice

Bucuresti-Atena-11-EURO-Ryanair

Dacă doriţi să vizitaţi Bergamo, noi vă oferim 5 motive să zburaţi cu Ryanair la Milano-Bergamo.

Pentru Bruxelles, tarifele pornesc de la 9.99 EURO, iar pentru Londra trebuie să scoateţi din buzunar 16.99 EURO/segment. Cele mai scumpe destinaţii Ryanair, pentru zborurile cu plecare din Bucureşti, sunt Madrid cu tarife de la 19.99 EURO/segment şi Dublin cu preţuri de la 22.99 EURO.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

2 Comentarii

  1. Oferta Vueling: Bilete Avion La 9 EURO/segment

    […] preţuri de la 9 EURO/segment. Dacă doriţi să călătoriţi din Bucureşti, luaţi în calcul oferta Ryanair. Ar fi cazul să vă grăbiţi pentru că locurile sunt limitate şi se dau […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Zborul AI173 Air India (New Delhi – San Francisco) în mâinile femeilor

Pentru a sărbători Ziua Internaţională a femeii, Air India a decis să lase cel mai lung zbor al său în...

Închide