[Oferta Ryanair] Bucuresti - Bologna/Milano de la 4.99 EURO

[Oferta Ryanair] Bucuresti - Bologna/Milano de la 4.99 EURO

[Oferta Ryanair] Bucureşti – Bologna / Milano de la 4.99 EURO

Oferta Vila Camelia

Ryanair ne-a obişnuit cu tarife mici, foarte mici şi extrem de mici. Începutul de februarie vine cu tarife extrem de mici pentru zborurile Bucureşti – Bologna şi Bucureşti – Milano (Bergamo şi Malpensa). Tarifele pornesc de la 4.99 EURO/segment.

Bucuresti-Milano-10EURO

Un zbor dus-întors, cu toate taxele şi cu bagaj de cabină inclus, ajunge la 9.98 EURO. Oferta este valabilă pentru călătoriile făcute în februarie.

Echipa AirlinesTravel.ro a fost o zi la Bergamo, aşa că nu rataţi recomandările noastre. Totodată, am realizat şi un top 4 al destinaţiilor spre care puteţi zbura la sub 150 lei (dus-întors).

Milano-Paris-2-EURO

UNBEATABLE 1€ February SALE on now! You have to HURRY! Book before midnight Thursday!

Posted by Ryanair on Wednesday, February 3, 2016

Ryanair are oferte şi la 1 EURO/1 Liră pentru zboruri cu plecare din Italia, UK, Germania, Belgia. Oferta este valabilă până joi, 4 februarie 2016. Spor la cumpărat! Cer senin şi călătorii cât mai frumoase!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Singapore-Airlines-first-A350-900
(Video) Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines la primul zbor

Pe 2 februarie, primul A350-900 al Singapore Airlines a efectuat zborul inaugural deasupra Sud-Vestului Franței. Aeronava, care dispune de livery-ul...

Închide