[Oferta Ryanair] Bucureşti – Bologna / Milano de la 4.99 EURO

0 207

Ryanair ne-a obişnuit cu tarife mici, foarte mici şi extrem de mici. Începutul de februarie vine cu tarife extrem de mici pentru zborurile Bucureşti – Bologna şi Bucureşti – Milano (Bergamo şi Malpensa). Tarifele pornesc de la 4.99 EURO/segment.

Bucuresti-Milano-10EURO

Un zbor dus-întors, cu toate taxele şi cu bagaj de cabină inclus, ajunge la 9.98 EURO. Oferta este valabilă pentru călătoriile făcute în februarie.

Circuite exotice

Echipa AirlinesTravel.ro a fost o zi la Bergamo, aşa că nu rataţi recomandările noastre. Totodată, am realizat şi un top 4 al destinaţiilor spre care puteţi zbura la sub 150 lei (dus-întors).

Milano-Paris-2-EURO

UNBEATABLE 1€ February SALE on now! You have to HURRY! Book before midnight Thursday!

Posted by Ryanair on Wednesday, February 3, 2016

Ryanair are oferte şi la 1 EURO/1 Liră pentru zboruri cu plecare din Italia, UK, Germania, Belgia. Oferta este valabilă până joi, 4 februarie 2016. Spor la cumpărat! Cer senin şi călătorii cât mai frumoase!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Singapore-Airlines-first-A350-900
(Video) Primul Airbus A350 XWB Singapore Airlines la primul zbor

Pe 2 februarie, primul A350-900 al Singapore Airlines a efectuat zborul inaugural deasupra Sud-Vestului Franței. Aeronava, care dispune de livery-ul...

Închide