[Oferta Ryanair] Bilete de avion de la 1.95 EURO în EUROPA

0 475

Așa cum v-am anunțat de la primele ore ale dimineții, Ryanair a lansat o promoție ȘOC. A pus la vânzare bilete de avion cu tarife de la 2 EURO/segment. Tarif cu toate taxele și 2 bagaje de mână GRATUITE.

Oferta se validează pentru câteva zboruri din/spre București și Timișoara, dar și din alte baze Ryanair din Europa.

Cel mai mic tarif l-am găsit pentru zborurile din/spre Milano Bergamo, de la 1.95 EURO/segment. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți zbura cu acest preț low-cost.

Circuite exotice

oferta-milano-1-95-euro-ryanair-octombrie-2016

Până la Milano Bergamo, puteți profita de oferta de 7.99 EURO/segment pentru zboruri cu plecare din București. Trebuie doar să se alinieze planetele, zilele și orarul pentru a putea combina segmentele de zbor. Copenhaga, Eindhoven, Hamburg, Nurenberg, doar câteva destinații atractive pe care să le luați în calcul.

Și din Berlin, promoția se validează pentru multe zboruri. Tarifele pornesc de la 1.99 EURO. Mai jos aveți lista destinațiilor unde puteți călători cu tarife de la 2 EURO/segment.

berlin-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

Bratislava și Glasgow, 2 destinații atractive și spre care puteți zbura cu tarife de la 2 EURO/segment. Până la Berlin, profitați de oferta de 4.99 EURO/segment pentru zboruri din/spre București.

Oferta se validează și pentru zborurile din/spre Bruxelles, iar lista destinațiilor cu tarife de la 2 EURO/segment este lungă.

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016

bruxelles-2-euro-promotie-ryanair-octombrie-2016-1

Iar până la Bruxelles, puteți zbura din București cu tarife de la 7.99 EURO. Trebuie să vă grăbiți și să căutați cele mai avantajoase combinații.

bucuresti-bruxelles-16-euro

bruxelles-toulouse-4-euro

Într-o simulare scurtă, am găsit București – Bruxelles – Toulouse la 10 EURO/segment; 20 de EURO dus-întors. Perioada 22-24 noiembrie pentru București – Bruxelles și 22-23 noiembrie pentru Bruxelles – Toulouse. Pentru cei pasionați de avioane, este o oportunitate să zburați ”acasă” la Airbus.

Spor la căutat și la rezervat. Locurile sunt limitate!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
[Oferta Ryanair] Bilete de avion la 2 EURO (Atena de la 2 EURO, Timișoara de la 2.4 EURO)

Ryanair nu încetează să ne surprindă cu prețurile low-cost. Pentru astăzi, 26 octombrie 2016, Ryanair a pus la vânzare 100...

Închide