[Oferta Ryanair] 20% REDUCERE PENTRU TOATE RUTELE

[Oferta Ryanair] 20% REDUCERE PENTRU TOATE RUTELE

[Oferta Ryanair] 20% REDUCERE PENTRU TOATE RUTELE

Oferta Vila Camelia

Ryanair a lansat astăzi, 20 noiembrie 2015, vânzarea promoțională de iarnă: 20% reducere pentru rezervări pe anumite zboruri din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada decembrie, ianuarie și februarie.

Oferta este valabilă pentru rezervările făcute începând de astăzi, ora 15:00, până la miezul nopții, Luni, 23 Noiembrie, și poate fi găsită doar pe site-ul Ryanair.com.

Ryanair

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:
“Ryanair a lansat marea reducere de iarnă, oferind un discount de 20% pentru anumite zboruri din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada Decembrie – Februarie. Oferta este valabilă doar în acest weekend.
Locurile promoționale sunt disponibile începând de acum și pot fi rezervate până la miezul nopții, Luni, 23 Noiembrie. Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru a-și rezerva .”

Încă mai sunt bilete la 7.99 EURO pentru Bruxelles şi 9.99 EURO pentru Bologna, Milano (Linate şi Bergamo) şi Roma. Pentru Londra am găsit la 17.99 EURO, iar pentru Madrid la 19.9 EURO. Tarifele sunt pentru un segment de zbor şi cu toate taxele incluse. În preţul biletului aveţi gratuit un bagaj standard de cabină şi un bagaj mic (poşetă, geantă foto/laptop). Mai multe informaţii despre facilităţile incluse în preţul biletului de avion la operatorii low-cost.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
paris
ATENŢIE: Informaţii actuale pentru o călătorie la Paris

În urma atentatelor de vineri, 13 noiembrie 2015, care au avut loc la Paris, guvernul francez a decretat stare de...

Închide