[Oferta Ryanair] 20% REDUCERE PENTRU TOATE RUTELE

1 149

Ryanair a lansat astăzi, 20 noiembrie 2015, vânzarea promoțională de iarnă: 20% reducere pentru rezervări pe anumite zboruri din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada decembrie, ianuarie și februarie.

Oferta este valabilă pentru rezervările făcute începând de astăzi, ora 15:00, până la miezul nopții, Luni, 23 Noiembrie, și poate fi găsită doar pe site-ul Ryanair.com.

Ryanair

Oferte pachete iunie

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:
“Ryanair a lansat marea reducere de iarnă, oferind un discount de 20% pentru anumite zboruri din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii în perioada Decembrie – Februarie. Oferta este valabilă doar în acest weekend.
Locurile promoționale sunt disponibile începând de acum și pot fi rezervate până la miezul nopții, Luni, 23 Noiembrie. Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru a-și rezerva .”

Încă mai sunt bilete la 7.99 EURO pentru Bruxelles şi 9.99 EURO pentru Bologna, Milano (Linate şi Bergamo) şi Roma. Pentru Londra am găsit la 17.99 EURO, iar pentru Madrid la 19.9 EURO. Tarifele sunt pentru un segment de zbor şi cu toate taxele incluse. În preţul biletului aveţi gratuit un bagaj standard de cabină şi un bagaj mic (poşetă, geantă foto/laptop). Mai multe informaţii despre facilităţile incluse în preţul biletului de avion la operatorii low-cost.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
ATENŢIE: Informaţii actuale pentru o călătorie la Paris

În urma atentatelor de vineri, 13 noiembrie 2015, care au avut loc la Paris, guvernul francez a decretat stare de...

Închide