Oferta Ryanair: Bilete de avion la 5 EURO

Oferta Ryanair: Bilete de avion la 5 EURO

[Oferta Ryanair] 100 000 de bilete de avion la 5 EURO

Oferta Vila Camelia

Ryanair a lansat astăzi, 23 noiembrie, vânzarea promoțională de iarnă. A scos la vânzare 100 000 de bilete (locuri) din peste 250 de rute la doar 5 EURO, pentru călătorii în decembrie.

Ryanair

Aceste locuri promoţionale la doar 5 EURO/segment pot fi rezervate începând de acum, de pe www.ryanair.com, până joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României) și includ 5 rute din și spre București către:
Milano Malpensa (Cazare Milano)
Bucuresti-Milano-10-EURO

Milano Bergamo (Cazare Milano)
Bucuresti-Milano-Bergamo-10-EURO

Bologna (Cazare Bologna)
Bucuresti-Bologna-15-EURO

Roma Ciampino (Cazare Roma)
Bucuresti-Roma-25-EURO
Bruxelles Charleroi (Cazare Bruxelles)

Robin Kiely, Ryanair, a spus:
“Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarnă am inaugurat o nouă vânzare promoțională prin scoaterea la vânzare a 100,000 de locuri din peste 250 de rute, la doar €5, pentru călătorii în Decembrie.
Aceste locuri promoționale pot fi rezervate începând de acum până Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României). Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru rezervări.”

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
aeroport-cluj
Noutăţile din orarul de iarnă la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Pe 25 octombrie 2015, aviaţia a trecut la sezonul de iarnă 2015/2016, care este cuprins în intervalul 25 octombrie 2015...

Închide