Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

[Oferta Ryanair] 1 milion de bilete de avion de la 9.99 EURO/segment

0 329

Ryanair a avut o campanie agresivă în perioada alegerilor din Statele Unite. Astăzi până la miezul nopții (GMT), Ryanair a pus la bătaie 1 milion de bilete de la 9.99 EURO/segment. Multe dintre acestea pot fi cumpărate și pe zborurile din/spre București, Timișoara, Craiova.

bucuresti-berlin-ryanair-2

1 milion de bilete de avion de la 9.99 EURO

Laponia

București
Pe lângă clasicele prețuri de 4.99 EURO/segment spre Berlin și 7.99 EURO/segment spre Bruxelles, Milano Bergamo și Roma Ciampino, puteți să profitați de tariful de 9.99 EURO/segment pentru Timișoara, Atena, Bologna, Bristol, Londra, Madrid și Milano Malpensa.

Timișoara
De la deschiderea bazei din Timișoara, Ryanair ne-a surprins mereu cu tarifele mici practicate. Și de data aceasta, prețurile pornesc de la: 2.99 EURO/segment pentru zborurile din/spre Dusseldorf; 4.99 EURO/segment spre Berlin, Bruxelles, Frankfurt, Milano; 7.99 EURO/segment pentru zboruri din/spre Londra și de la 9.99 EURO/segment spre/din București.

ASUS ZenFone 3 MAX

Tariful de 9.99 EURO/segment se regăsește și pe zborurile pe ruta Craiova – Valencia.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
air-canada-rouge-b767-300
Mai multe zboruri Air Canada Rouge din sezonul de vară 2017

Pentru sezonul de vară 2017, Air Canada Rouge vine cu noutăți importante. Comparativ cu sezonul de vară 2016, se pare...

Închide