Promotie bilete de avion LOT: Cluj - Varsovia @ 99 EURO

Promotie bilete de avion LOT: Cluj - Varsovia @ 99 EURO

[Oferta LOT Polish Airlines] Cluj – Varşovia @ 99 EURO, Cluj – Toronto @ 549 EURO

Oferta Vila Camelia

Pe 2 ianuarie 2016, LOT Polish Airlines va deschide ruta Cluj – Varşovia. Vor fi 4 zboruri săptămânale, în zilele de marţi, miercuri, sâmbătă şi duminică. Zborurile Varşovia – Cluj – Varşovia vor fi onorate cu aeronave de tipul Bombardier Dash 8 Q400 (De Havilland DHC-8 400).

Aeroport-Varsovia-LOT

Până pe 30 noiembrie 2015, profitaţi de oferta promoţională LOT Polish Airlines, tarife ce pornesc de la 99 EURO pentru Varşovia (Cazare Varşovia) şi de la 549 EURO pentru Toronto. Dacă doriţi să zburaţi spre o altă destinaţie din Polonia, o puteţi face via Varşovia, iar biletele de avion pornesc de la 119 EURO. Puteţi să zburaţi şi spre alte destinaţii din Europa, iar tarifele pornesc de la 149 EURO.

Călătoria trebuie să fie cuprinsă, când doriţi, între 2 ianuarie 2016 şi 22 octombrie 2016. Check-in-ul poate fi făcut online cu până la 24 de ore înaintea decolării.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-C-17-Antarctica
(Video) Aterizara unui Boeing C-17 pe pista de gheaţă din Antarctica

Sunt multe avioane care aterizează pe gheaţă, dar rare sunt ocaziile când putem vedea un Boeing C-17 de peste 200...

Închide