Oferta KLM: Bucuresti - Amsterdam de la 135 EURO

Oferta KLM: Bucuresti - Amsterdam de la 135 EURO

[Oferta KLM] Bucureşti – Amsterdam de la 135 EURO (zboruri dus-întors)

Oferta Vila Camelia

KLM ne aduce primăvara cu noi promoţi la biletele de avion. Dacă doriţi să descoperiţi Amsterdam cu ale sale muzee şi parcuri înverzite, dacă vreţi să vă plimbaţi cu bicicleta sau să faceţi o scurtă croazieră pe canalele capitalei Olandei, profitaţi de oferta Bucureşti – Amsterdam de la 135 EURO (zboruri dus-întors).

Bucuresti-Amsterdam-136-EURO-1

Bucuresti-Amsterdam-136-EURO

În urma simulărilor, tariful de 135.35 EURO l-am găsit pentru călătorii programate la final de martie – început de aprilie. Pentru călătorii în aprilie, mai, octombrie, noiembrie, decembrie 2016, tariful creşte la 139 EURO. Ca servicii, în preţul acesta aveţi incluse: bagaj de cabină (12 kg) şi catering la bordul avionului.

Amsterdam este recunoscut pentru muzee, canale, dar şi pentru Coffeeshops. Muzeele reprezintã principala atracţie turistică. Toatã lumea a auzit de celebrele muzee Rijks, Van Gogh şi Stedelijk, însă Amsterdamul are peste cincizeci de muzee care atrag milioane de vizitatori anual. Să nu uităm de muzeul Heineken.

Boeing-737-KLM-OTP

Legat de Coffeeshops, anumite cafenele au voie să vândă o cantitate mică de cannabis. Aceste „cafenele” sunt strict reglementate şi impozitate. În plus, este interzisă vânzarea de droguri „uşoare” persoanelor sub 18 ani şi nu mai mult de 5g pentru fiecare client. Dacă ajungeţi prin zona centrală, o să găsiţi multe dulciuri cu o concentraţie mică de cannabis.

Şi dacă tot ajungeţi, în aeroportul din Amsterdam, nu rataţi terminalul verde şi să vă bucuraţi de FOKKER 100 EXPERIENCE.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A321-WOW-AIR-TF-MOM-1
Primul Airbus A330-300 WOW Air va purta indicativul „TF-GAY”

Nu, nu e greseala. WOW Air, operatorul low-cost islandez, a anunţat că prima aeronavă Airbus A330-300 va purta indicativul TF-GAY,...

Închide