[Oferta KLM - Air France] București - Saint Martin de la 666 EURO

[Oferta KLM - Air France] București - Saint Martin de la 666 EURO

[Oferta KLM – Air France] București – Saint Martin de la 666 EURO

Oferta Vila Camelia

Zilele acestea, grupul Air France – KLM are o ofertă bună pentru avgeeks. București – Saint Martin de la 666 EURO. Pentru iubitorii de avioane și aviație, Saint Martin este locul ideal pentru a simți din plin un jet blast.

Totodată, Aeroportul Internațional Princess Juliana este recunoscut pentru aterizările spectaculoase ale aeronavelor. Pista aeroportului este foarte aproape de țârm și Maho Beach, iar avioanele vin foarte jos la aterizare. Imagini spectaculoase au fost surprinse de-a lungul timpului.

Bucuresti-Saint-Martin-AF-KLM

Oferta este valabilă pentru călătorii făcute din iulie 2016 și până în martie 2017. În urma simulărilor, tariful de 666 EURO a fost validat pentru București – Saint Martin. La dus aveți ocazia să zburați cu Boeing 747-400 KLM, iar la retur cu Airbus A340-300 Air France.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor
Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

Odată cu intrarea în posesie a primului Airbus A350-900, Ethiopian Airlines a intrat și în Cartea Recordurilor. Arbitrii Guinness World...

Închide