[Oferta KLM – Air France] București – Saint Martin de la 666 EURO

0 167

Zilele acestea, grupul Air France – KLM are o ofertă bună pentru avgeeks. București – Saint Martin de la 666 EURO. Pentru iubitorii de avioane și aviație, Saint Martin este locul ideal pentru a simți din plin un jet blast.

Totodată, Aeroportul Internațional Princess Juliana este recunoscut pentru aterizările spectaculoase ale aeronavelor. Pista aeroportului este foarte aproape de țârm și Maho Beach, iar avioanele vin foarte jos la aterizare. Imagini spectaculoase au fost surprinse de-a lungul timpului.

Circuite exotice

Bucuresti-Saint-Martin-AF-KLM

Oferta este valabilă pentru călătorii făcute din iulie 2016 și până în martie 2017. În urma simulărilor, tariful de 666 EURO a fost validat pentru București – Saint Martin. La dus aveți ocazia să zburați cu Boeing 747-400 KLM, iar la retur cu Airbus A340-300 Air France.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Ethiopian-Airlines-Cartea-Recordurilor
Ethiopian Airlines în Cartea Recordurilor cu avionul uman

Odată cu intrarea în posesie a primului Airbus A350-900, Ethiopian Airlines a intrat și în Cartea Recordurilor. Arbitrii Guinness World...

Închide