[Oferta Etihad Airways] Milano - Sydney de la 680 EURO / București - Sydney de la 880 EURO

[Oferta Etihad Airways] Milano - Sydney de la 680 EURO / București - Sydney de la 880 EURO

[Oferta Etihad Airways] Milano – Sydney de la 680 EURO / București – Sydney de la 880 EURO

Oferta Vila Camelia

Să încheiem săptămâna triumfător, tot cu oferte și promoții la biletele de avion. Nu prea am scris despre ofertele Etihad Airways, dar de data aceasta nu puteam să ignorăm o asemenea promoție.

Milano – Sydney de la 680 EURO

milano-sydney-milano-680-euro

În căutările noastre, am găsit Milano Malpensa – Sydney – Milano Malpensa via Abu Dhabi de la 680 EURO. Sunt și tarife la 620 EURO – 640 EURO, în funcție de preferințele orare. Cred ca este unul dintre cele mai mici prețuri din Europa spre Australia. Totodată, am găsit și oferta București – Sydney de la 880 EURO.

București – Sydney de la 880 EURO

bucuresti-sydney-bucuresti-880-euro

Ținând cont că Etihad Airways nu operează zboruri directe spre București, ruta București – Sydney implică 2 escale. În simulările noastre, acestea sunt la Belgrad și Abu Dhabi. Zborurile din Abu Dhabi spre Sydney sunt operate și în parteneriat cu Virgin Australia. Veți avea ocazia să zburați cu aeronave de tipul Boeing 777-300ER sau A380 Etihad Airways, în funcție de zboruri.

Dacă doriți să profitați de oferta din Milano, până acolo profitați de ofertele low-cost pentru zborurile București – Milano.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
samsung-galaxy-note-7-utilizare
Federal Aviation Administration: nu încărcați și nu folosiți Samsung Galaxy Note 7 în avioane

Zilele trecute vă anunțam că FAA ar putea interzice telefoanele Samsung Galaxy Note 7 în avioanele comerciale. Iată că Federal...

Închide