[Oferta Blue Air] Tarife de la 286 lei pentru zborurile Bucureşti - Iaşi - Bucureşti

[Oferta Blue Air] Tarife de la 286 lei pentru zborurile Bucureşti - Iaşi - Bucureşti

[Oferta Blue Air] Tarife de la 286 lei pentru zborurile Bucureşti – Iaşi – Bucureşti

Oferta Vila Camelia

Mai sunt puţine zile până când Blue Air va inaugura ruta internă Bucureşti – Iaşi – Bucureşti. Din 25 octombrie 2015, Blue Air va opera 2 zboruri zilnice, dimineaţa şi seara, între capitala României şi capitala Moldovei. Pentru a marca deschiderea rutei, Blue Air şi-a pregatit o reducere de 14,99% pentru toate biletele de avion pe ruta internă Iaşi-Bucureşti şi Bucureşti-Iaşi!

Poţi alege oricare dintre cele 2 zboruri zilnice şi beneficiezi de tarife reduse ce includ un bagaj de mână şi unul de cală gratuit, plus un snack pe timpul zborului! Perioada de călătorie este 25 Octombrie 2015 – 29 Octombrie 2016.

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-286-lei-Blue-Air-1

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-286-lei-Blue-Air

Am făcut o scurtă simulare şi am găsit tarife ce pornesc de la 286 lei, zboruri dus-întors şi cu toate taxele, inclusiv comisionul pentru transfer bancar. Preţul poate varia şi în funcţie de metoda de plată aleasă.

Cumpără bilete Blue Air!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Aeroport Henri Coanda Otopeni
CNAB a înregistrat o creştere de 11.4% a traficului de pasageri pe aeroporturile bucureştene

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a înregistrat, în primele nouă luni ale anului 2015, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti...

Închide