[Oferta Blue Air] Discount de 14.99% la biletele de avion pentru toate zborurile

[Oferta Blue Air] Discount de 14.99% la biletele de avion pentru toate zborurile

[Oferta Blue Air] Discount de 14.99% la biletele de avion pentru toate zborurile

Oferta Vila Camelia

E vineri, 20 noiembrie 2015, iar lumea e agitată cu Black Friday. Însă în turism avem parte de „black friday” mereu, atât la biletele de avion cât şi la pachetele de vacanţă.

Astăzi, de ziua reducerilor în România, Blue Air aplică un discount de 14.99% la toate zborurile. Cu Blue Air poţi ajunge în destinaţia preferată la preţuri de black friday!

Indiferent când vrei să călătoreşti, acum ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion spre toate cele 65 de destinaţii operate. Perioada de călătorie trebuie să fie cuprinsă undeva între 20 Noiembrie 2015 – 29 Octombrie 2016.

Pentru orarul de vară 2016, Blue Air a pregătit peste 20 de zboruri noi. Blue Air va incepe operarea zborurilor de la Cluj, spre Dublin şi Liverpool. Bucuresti – Glasgow cu Blue Air, din 17 decembrie 2015. Bacau – Catania si Bacau – Liverpool, zboruri speciale de Sarbatori.

Blue Air: baza Bacau – rutele noi operate in orarul de vara 2016
Blue Air: baza Iasi – rutele noi operate in orarul de vara 2016
Blue Air: baza Bucuresti – rutele noi operate in orarul de vara 2016

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
TUS-Airways-SAAB-340-1
TUS Airways decolează la 1 decembrie 2015

După falimentul Cyprus Airways, piaţa de transport aerian din Cipru a rămas neacoperită. Blue Air a profitat imediat şi a...

Închide