Oferta Blue Air: Bucuresti - Iasi de la 89.99 lei/segment

Oferta Blue Air: Bucuresti - Iasi de la 89.99 lei/segment

[Oferta Blue Air] Bucureşti – Iaşi de la 89.99 lei/segment

Oferta Vila Camelia

Iată că a sosit şi ziua când anunţăm preţuri mai mici la biletele de avion în comparaţie cu biletele la tren pentru ruta Bucureşti – Iaşi. Blue Air are tarife ce pornesc de la 89.99 lei/segment. În urma simulărilor noastre şi graţie degetelor dibace ale lui Cristi, am găsit tariful acesta în ianuarie, februarie şi martie. Din aprilie 2016, tarifele vor porni de la 129.99 lei/segment.

Bucuresti-Iasi-89.99-lei

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-134-lei

Dacă plătiţi numerar direct la ghişeul unei sucursale Banc Post, BRD, Raiffeisen, prin transfer bancar, prin intermediul terminalelor Zebra Pay, Qiwi, Rompay, PayPoint, veţi beneficia de un discount de 45 lei. Astfel, costul final al biletelor de avion Bucureşti – Iaşi – Bucureşti va fi de 134.48 lei.

Vă reamintim că în preţul biletului aveţi inclus: bagaj de cabină (de până la 10Kg), bagaj de cală (de până la 32kg), un snack. Blue Air a eliminat comisioanele la plata biletelor de avion.

free_ias_ro

Echipa AirlinesTravel a zburat de două ori pe ruta Bucureşti – Iaşi, iar zborurile au fost plăcute, în grafic şi fără incidente. Durata unui zbor este de aproximativ 40-50 de minute în condiţii foarte bune de zbor.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
LOT De-Havilland-Canada-DHC-8-400
Varşovia – Chişinău cu LOT Polish Airlines, din 2 ianuarie 2016

Începutul de an vine cu noi rute. Începând cu 2 ianuarie 2016, LOT Polish Airlines a început operarea zborurilor pe...

Închide