[Oferta Blue Air] 20% reducere la toate biletele de avion

Daca e început de lună, înseamnă că avem 20% reducere la biletele de avion Blue Air!

0 391

Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, Blue Air are o promoție cu 20% discount la toate biletele de avion pentru început de lună. Oferta este valabilă doar astăzi, 3 aprilie 2017.

Astfel, puteți să profitați de această ofertă și să vă programați călătoriile până pe 28 octombrie 2017!

Oferta este limitată și condiționată de numărul de locuri disponibile, iar prețul va oscila și în funcție de mulți alți factori.

Circuite exotice

20% reducere la toate biletele de avion

Ținând cont că Blue Air a anunțat rute noi pentru acest an (Oslo și Helsinki din vară), am căutat să vedem la ce prețuri mai sunt biletele de avion.

Pentru București – Helsinki, tarifele pornesc de la 185.19 lei/segment în luna iunie. Puteți să vă programați un city break de weekend, vineri – duminică. Programul zborurilor este foarte bun. În ziua de vineri, zborul București – Helsinki este dimineață, cu aterizare la destinație în jurul orei 12:00. Zborul de retur, duminică, este seara 22:10 – 1:00+1. Astfel puteți să proftați de 2.5 zile în Helsinki.

Cazarea în Helsinki nu este foarte ieftină, dar puteți găsi oferte promoționale. Pentru weekend-ul 16-18 iunie, Booking arată un grad de ocupare de 87%. Trebuie să vă grăbiți dacă doriți prețuri avantajoase.

O altă destinație interesantă în portofoliul Blue Air este București – Oslo. Pentru această destinație, tarifele în iunie pornesc de la 113.19 lei/segment. Pentru zboruri dus-întors am obținut un tarif de 242 de lei/persoană. Simularea a fost făcută pentru 15-18 iunie 2017.

Cazarea în Oslo, pentru 3 nopți, pornește de la 265 EURO la hotel de 3 stele. Nu este o destinație ieftină!

În rest, tradiționalele oferte pentru zborurile interne cu tarife de la 71.99 lei/segment. Profitați de reducerea de 20% la biletele Blue Air. Locuri limitate!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A319neo
(Video) Airbus A319neo a operat primul zbor

Pe 31 martie 2017, Airbus și Boeing au bifat în calendar 2 momente importante. Primul 787-10 Dreamliner a operat primul...

Închide