[Oferta Blue Air] 20% reducere la biletele de avion Iași – Berlin

În perioada 8-12 martie 2017, Blue Air oferă 20% reducere la biletele de avion pe ruta Iași - Berlin.

0 1.380

Astăzi vă prezentăm o promoție atipică transportatorului Blue Air. În perioada 8-12 martie 2017, Blue Air oferă 20% reducere la biletele de avion doar pe ruta Iași – Berlin.

Blue Air: Bucuresti - IASI
Blue Air: Bucuresti – IASI

Reducere la biletele de avion Iași – Berlin

Circuite exotice

Poți să-ți planifici călătoriile oricand în perioada 8 martie – 28 octombrie 2017. Însă vă reamintim că ruta Iași – Berlin va fi inaugurată pe 1 iunie 2017.

Acum aveți ocazia să descoperiți orașul Berlin, care este renumit pentru cultura sa, dar si pentru viața de noapte diversă și vibrantă.

Își recomandăm să vezi Poarta Brandenburg, zidul Berlinului sau Trabi Museum Berlin. Acum ai ocazia să de pierzi printre cele peste 100 de muzee din capitala Germaniei.

Am fost la Berlin de 4 ori și mereu am fost fascinat de acest oraș împărțit între vechi și nou. Berlinul modern este casa unor renumite universități, orchestre, muzee, locuri de divertisment și găzduiește multe evenimente sportive.

Totodată, Berlin găzduiește anual unul dintre cele mai mari târguri de turism din lume – ITB Berlin, anul acesta având loc în perioada 8-12 martie, dar și unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie – IFA Berlin, anul acesta fiind programat pentru 1-6 septembrie 2017.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
agentie-de-turism
Cum să verifici un site de turism prin câteva metode simple

În România sunt înregistrate câteva mii de agenții de turism, majoritatea dintre ele având și un site de prezentare. Nimic...

Închide