Bucuresti - Iasi de la 54 lei cu Blue Air, doar astazi, 12 ianuarie

Bucuresti - Iasi de la 54 lei cu Blue Air, doar astazi, 12 ianuarie

[Ofertă Blue Air] 15% discount pentru toate biletele de avion, Bucureşti – Iaşi de la 54 lei

Oferta Vila Camelia

O să ajungem să nu mai dovedim cu postările despre ofertele anunţate la începutul acestui an. Blue Air revine în lumina reflectoarelor şi a cardurilor. Doar astăzi, Blue Air are 15% discount pentru toate biletele de avion şi spre toate cele 66 de destinaţii operate. Perioada de călătorie este 12 ianuarie – 29 octombrie 2016.

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air

Bucuresti-Iasi-Bucuresti-Blue-Air

Am fost curioşi să vedem dacă promoţia este activă şi ce tarife găsim. După ce a stabilit un preţ minim de 89.99 lei/segment pentru Bucureşti – Iaşi şi chiar mai ieftin dacă plata se face prin transfer bancar sau depunedere de numerar, astăzi descoperim un preţ de doar 76.5 lei/segment sau 54 lei/segment dacă plătiţi prin transfer bancar, depunere de numerar sau la terminalele Zebra Pay, PayPoint etc.

Bucuresti-Iasi-53.74-lei-Blue-Air

Bucuresti-Iasi-76.5-lei-Blue-Air

Am găsit tarife foarte bune pentru Spania: Bucureşti – Barcelona la 181 lei/segment, Madrid de la 87.7 lei/segment. Şi de restul vă ocupaţi voi. Cu siguranţă o să vă placă tarifele de la Blue Air, dar să vă grăbiţi pentru că sunt limitate.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 737 MAX 8
În 2015, Boeing a livrat 762 de avioane şi a primit comenzi pentru 768

Anul 2015 a fost unul bun pentru aviaţie. A fost înregistrat cel mai sigur an în aviaţie (16 accidente cu...

Închide