[Oferta Blue Air] 10 dolari reducere la plăţile prin PayPal

1 131

În luna februarie, vă semnalam, într-un articol publicat pe AirlinesTravel, faptul că Blue Air a implementat plata prin PayPal. Informaţia a fost confirmată oficial în aprilie 2016, când a fost anunţat parteneriatul dintre Blue Air şi PayPal.

Promotie-Blue-Air-Paypal

Pentru a promova tot mai mult acest serviciu, Blue Air a anunţat o nouă promoţie. La orice bilet de avion Blue Air plătit prin PayPal, beneficiaţi de 10 dolari reducere din preţul total al biletului. Această nouă modalitate de plată este disponibilă numai pe www.blueairweb.com, pentru orice rezervare efectuată în EUR, USD sau GBP.

Circuite exotice

Procesul e foarte simplu. Aveţi nevoie de un cont PayPal încărcat cu suma de bani necesară achitării biletelor de avion. Astfel puteţi finaliza tranzacţia şi a călători în destinaţia favorită.

Promoţie este valabilă în limita a 1535 de tranzacţii prin PayPal, discount-ul de 10 dolari putând fi aplicat la un bilet dus-întors. Opţiunea de a plăti prin PayPal se aplică doar la rezervările şi plăţile făcute în EURO, USD sau GBP.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 787 Dreamliner Air Austral
Primul Boeing 787 Dreamliner Air Austral a fost livrat

Pe 24 mai 2016, Boeing a livrat primul avion Boeing 787 Dreamliner Air Austral. Aeronava a fost livrată de la...

Închide