[Oferta Blue Air] 10 dolari reducere la plăţile prin PayPal

[Oferta Blue Air] 10 dolari reducere la plăţile prin PayPal

[Oferta Blue Air] 10 dolari reducere la plăţile prin PayPal

Oferta Vila Camelia

În luna februarie, vă semnalam, într-un articol publicat pe AirlinesTravel, faptul că Blue Air a implementat plata prin PayPal. Informaţia a fost confirmată oficial în aprilie 2016, când a fost anunţat parteneriatul dintre Blue Air şi PayPal.

Promotie-Blue-Air-Paypal

Pentru a promova tot mai mult acest serviciu, Blue Air a anunţat o nouă promoţie. La orice bilet de avion Blue Air plătit prin PayPal, beneficiaţi de 10 dolari reducere din preţul total al biletului. Această nouă modalitate de plată este disponibilă numai pe www.blueairweb.com, pentru orice rezervare efectuată în EUR, USD sau GBP.

Procesul e foarte simplu. Aveţi nevoie de un cont PayPal încărcat cu suma de bani necesară achitării biletelor de avion. Astfel puteţi finaliza tranzacţia şi a călători în destinaţia favorită.

Promoţie este valabilă în limita a 1535 de tranzacţii prin PayPal, discount-ul de 10 dolari putând fi aplicat la un bilet dus-întors. Opţiunea de a plăti prin PayPal se aplică doar la rezervările şi plăţile făcute în EURO, USD sau GBP.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing 787 Dreamliner Air Austral
Primul Boeing 787 Dreamliner Air Austral a fost livrat

Pe 24 mai 2016, Boeing a livrat primul avion Boeing 787 Dreamliner Air Austral. Aeronava a fost livrată de la...

Închide