[Oferta Alitalia] Bucureşti – Miami de la 401 EURO

0 137

Ne face plăcere să anunţăm o nouă promoţie la bilete de avion. De data aceasta este vorba de promoţia Alitalia, iar cel mai bun preţ l-am găsit pe ruta Bucureşti – Miami via Roma. Tarifele pornesc de la 401 EURO pentru zboruri dus-întors, iar taxele sunt incluse.

În simulările noastre, tariful se confirmă pentru călătorii făcute în lunile ianuarie – iunie 2016.

Bucuresti-Miami-Alitalia

Circuite exotice

Toate preţurile indicate se referă la călătorii dus-întors cu durata de 7 zile. 401 EURO este un preţ bun şi puteţi să vă programaţi o vacanţă în doi de Valentine’s Day, 1 -8 martie 2016 sau poate o scurtă vacanţă în perioada Paştelui. Miami înseamnă plajă tropicală, soare, dar şi muzee, parcuri şi chiar mâncare bună.

Legat de zboruri, din câte am observat în urma simulărilor, se pleacă dimineaţa devreme din Bucureşti şi până seara sunteţi în Miami (vă ajută decalajul de fus orar). Se zboară via Roma, iar la dus aveţi escală de 3 ore şi 10 minute. La zborul de retur, cu puţin noroc, aveţi o escală în Roma de doar 2 ore. Alitalia onorează zborurile spre Miami cu aeronave Airbus A330 şi Boeing 777-200.

(Foto: www.expedia.com)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Bucuresti-Glasgow-Blue-Air-17-decembrie
Blue Air a inaugurat ruta Bucureşti – Glasgow, pe 17 decembrie 2015

Ruta Bucureşti - Glasgow, despre care am scris în septembrie, a fost inaugurată pe 17 decembrie 2015. Zborurile Bucureşti -...

Închide