[Oferta Alitalia] 1 milion de bilete de la 39 EURO/segment

0 112

Astăzi, Alitalia a lansat o campanie interesantă pentru zboruri interne în Italia, dar și internaționale. A scos la vânzare peste 1 milion de bilete de avion de la 39 EURO/segment (taxe și bagaj inclus). Sunt 800 000 de bilete pentru zborurile din Italia, 161 200 de locuri pentru zborurile europene și 115 650 de locuri pentru zborurile globale.

————————————————————-
Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
————————————————————-

Oferta Alitalia – 1 milion de bilete

Tariful de 39 EURO/segment se confirmă pentru zborurile interne din Italia: Milano – Catania, Milano – Bari, Milano – Brindisi, Roma – Catania, Roma – Bari.

oferta-alitalia-1-milion-locuri

Circuite exotice

Dar pe noi ne-a surprins celelalte tarife, valabile pentru zborurile internaționale cu plecare din Milano sau Roma. Aceste tarife pornesc de la 79 EURO. Am găsit Milano – Bangkok de la 382 EURO, Milano – New York de la 418 EURO, Milano – Chicago de la 466 EURO, Milano – Sao Paulo de la 500 EURO sau Milano – Seychelles de la 549 EURO.

Tarife atractive sunt și pentru zborurile din Roma: Roma – Beijing de la 428 EURO, Roma – Teheran de la 298 EURO sau Roma – Tokyo de la 518 EURO.

Pentru zborurile cu plecare din București, am găsit oferte atractive pe rutele: București – Beijing de la 497 EURO, București – Sao Paulo de la 550 EURO, București – Cairo de la 306 EURO. Căutați, simulați, calculați și să vă bucurați de vacanțe.

Din România spre Roma și Milano aveți tarife de la 9.99 EURO/segment cu Ryanair, dacă zburați din București. Sau alternativele de la Wizz Air și Blue Air.

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-wizzair-20-reducere-6-septembrie-2016
[Oferta Wizz Air] Doar astăzi, 6 septembrie 2016, 20% reducere la toate zborurile

Dacă ieri a fost ziua rutelor noi din/spre România, astăzi este ziua promoțiilor. Începem cu oferta Wizz Air, care este...

Închide