[Oferta airberlin] București – Chicago de la 426 EURO

0 96

Nu putem noi să scriem câte oferte găsim la început de toamnă. Despre ofertele airberlin am mai scris. Astăzi vă prezentăm un preț foarte bun pentru București – Chicago, care pornește de la 426 EURO.

București – Chicago de la 426 EURO

Bucuresti-Chicago-airberlin-426-EURO

Circuite exotice

Bucuresti-Chicago-airberlin-426-EURO-octombrie

Bucuresti-Chicago-airberlin-426-EURO-octombrie-1

Tariful se confirmă pentru diferite combinații din octombrie și noiembrie 2016, dar și în primăvara lui 2017. Escalele sunt scurte la Berlin, iar zborurile operate cu aeronave de tipul Airbus A320 și A330.

Chicago este cel mai mare oraș din statul Illinois și al treilea oraș ca mărime din Statele Unite ale Americii, după New York și Los Angeles. Dacă nu știți ce să faceți în Chicago, urmăriți un scurt ghid cu recomandări. Cu siguranță nu o să vă plictisiți.

Acestea fiind spuse, spor la căutat și călătorie plăcută!

Simulările sunt cu titlu informativ. Airlinestravel.ro nu răspunde de modificările de preț operate de compania aeriană. Tarifele au fost validate la data publicării acestui articol!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
[Oferta Aeroflot] București – Shanghai la 1713 lei / 385 EURO

Despre promoțiile Aeroflot am mai scris. Ocazional, găsim tarife bune spre destinații din Asia. Cercetând canalele noastre, am găsit București...

Închide