[Oferta Air France] Bucureşti - Paris de la 139 EURO (dus-întors)

[Oferta Air France] Bucureşti - Paris de la 139 EURO (dus-întors)

[Oferta Air France] Bucureşti – Paris de la 139 EURO (dus-întors)

Oferta Vila Camelia

Primăvara vine cu o ofertă atractivă de la Air France. Pentru cei ce doresc să călătorească la Paris, Air France a scos bilete de avion cu tarife de la 139 EURO (dus-intors). Oferta e valabilă până pe 8 martie 2016, iar călătoria trebuie să fie cuprinsă în perioada 4 aprilie – 19 aprilie 2016.

A321-Air-France

Am făcut câteva simulări şi tariful se confirmă. Începând cu 4 aprilie, tarifele pentru zborurile Bucureşti – Paris pornesc de la 64 EURO/segment. Să vă grăbiţi pentru că locurile sunt limitate. În acest tarif aveţi incluse: bagaj de cală (până la 23 Kg), bagaj de cabină, snack, vă puteţi alege locul la check-in, puteţi acumula 287 mile prin sistemul Flying Blue.

Până pe 14 aprilie 2016, Air France are oferte şi pentru destinaţii din America de Nord: Miami de la 540 EURO, Boston de la 584 EURO, New York de la 584 EURO, Montreal de la 583 EURO

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
A340-300-Lufthansa-Frankfurt-Panama
Lufthansa a inaugurat ruta Frankfurt – Panama City, pe 2 martie 2016

În timp ce Emirates a renunţat la ideea de a lansa ruta Dubai - Panama City, Lufthansa se ţine de...

Închide