[Oferta Aeroflot] București – Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

0 87

De-a lungul timpului, Aeroflot a avut promoții foarte bune. Au fost momente când un zbor spre New York pornea de la 415 EURO. Iată că de data aceasta vă anunțăm de o nouă ofertă SOC: București – Beijing de la 1806 lei / 405 EURO.

București – Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

La dus, cel mai mic tarif este de 924 lei, iar la retur am găsit tariful de 882 lei. Prețul de 1805 lei (conform site-ului operatorului aerian rus) este pentru zboruri dus-întors și cu toate taxele incluse. Tariful s-a validat pentru multe zboruri din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie.

Circuite exotice

bucuresti-beijing-aeroflot-405-EURO

Zborurile București – Beijing sunt via Moscova. De data aceasta, tariful s-a validat pe zboruri cu orar foarte bun. La dus, durata ambelor zboruri este de 14 ore și 10 minute, dintre care aproximativ 4 ore escala la Moscova. La retur, durata zborurilor este de 12 ore și 20 minute, escala fiind de doar o oră.

Zborurile București – Moscova – București sunt operate cu aeronave de tipul Sukhoi Superjet 100-95B (SU9), iar zborurile Moscova – Beijing și retur cu Airbus A330 / Boeing 777.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim călătorie plăcută! Cer senin!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta-Ryanair-Timisoara
[Oferta Ryanair Timișoara] Bilete de avion de la 3.99 EURO

Ryanair a scăzut prețurile din/spre Timișoara. Ryanair ne surprinde cu ofertele sale. Pentru bănățeni, Ryanair oferă bilete de avion de la...

Închide