[Oferta Aeroflot] București - Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

[Oferta Aeroflot] București - Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

[Oferta Aeroflot] București – Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

Oferta Vila Camelia

De-a lungul timpului, Aeroflot a avut promoții foarte bune. Au fost momente când un zbor spre New York pornea de la 415 EURO. Iată că de data aceasta vă anunțăm de o nouă ofertă SOC: București – Beijing de la 1806 lei / 405 EURO.

București – Beijing de la 1805 lei / 405 EURO

La dus, cel mai mic tarif este de 924 lei, iar la retur am găsit tariful de 882 lei. Prețul de 1805 lei (conform site-ului operatorului aerian rus) este pentru zboruri dus-întors și cu toate taxele incluse. Tariful s-a validat pentru multe zboruri din septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie.

bucuresti-beijing-aeroflot-405-EURO

Zborurile București – Beijing sunt via Moscova. De data aceasta, tariful s-a validat pe zboruri cu orar foarte bun. La dus, durata ambelor zboruri este de 14 ore și 10 minute, dintre care aproximativ 4 ore escala la Moscova. La retur, durata zborurilor este de 12 ore și 20 minute, escala fiind de doar o oră.

Zborurile București – Moscova – București sunt operate cu aeronave de tipul Sukhoi Superjet 100-95B (SU9), iar zborurile Moscova – Beijing și retur cu Airbus A330 / Boeing 777.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim călătorie plăcută! Cer senin!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Conferinta-Ryanair-Timisoara
[Oferta Ryanair Timișoara] Bilete de avion de la 3.99 EURO

Ryanair a scăzut prețurile din/spre Timișoara. Ryanair ne surprinde cu ofertele sale. Pentru bănățeni, Ryanair oferă bilete de avion de la...

Închide