O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

Oferta Vila Camelia

Air New Zealand este compania aeriană națională a Noii Zeelande. Zboară spre 22 de destinații interne și 29 de destinații internaționale. Este recunoscută pentru serviciile de calitate, dar și pentru campaniile inedite și neconvenționale.

dave-in-avion-air-new-zealand

Vă mai aduceți aminte de Safety in Paradise #airnzsafetyvideo sau de Tehnici esenţiale de siguranţă la bordul aeronavelor Air New Zealand cu Bear Grylls?

Recent, Air New Zealand a lansat o companie prin care promovează zborurile lung-curier spre destinațiile din America de Nord și de Sud. Și au făcut-o într-un mod original.

A #BetterWayToFly

Meet Dave este o pasăre, care a ales să zboare cu avionul spre Los Angeles. Astfel a evitat drumul lung și anevoios pe care ar fi trebuit să-l străbată în zbor cu propriile aripi. Avionul, cel mai sigur și cel mai rapid mijloc de transport spre țările calde:).

Urmăriți peripețiile lui Dave

După cum ați putut observa, nu toți au avut norocul lui Dave!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
airbus-vs-boeing
Duelul Airbus vs. Boeing pe luna septembrie 2016: vânzări și comenzi

Boeing și Airbus, cei mai mari producători de avioane din lume, au raportat vânzările și comenzile pe luna septembrie. Totodată,...

Închide