O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

0 98

Air New Zealand este compania aeriană națională a Noii Zeelande. Zboară spre 22 de destinații interne și 29 de destinații internaționale. Este recunoscută pentru serviciile de calitate, dar și pentru campaniile inedite și neconvenționale.

dave-in-avion-air-new-zealand

Vă mai aduceți aminte de Safety in Paradise #airnzsafetyvideo sau de Tehnici esenţiale de siguranţă la bordul aeronavelor Air New Zealand cu Bear Grylls?

Circuite exotice

Recent, Air New Zealand a lansat o companie prin care promovează zborurile lung-curier spre destinațiile din America de Nord și de Sud. Și au făcut-o într-un mod original.

A #BetterWayToFly

Meet Dave este o pasăre, care a ales să zboare cu avionul spre Los Angeles. Astfel a evitat drumul lung și anevoios pe care ar fi trebuit să-l străbată în zbor cu propriile aripi. Avionul, cel mai sigur și cel mai rapid mijloc de transport spre țările calde:).

Urmăriți peripețiile lui Dave

După cum ați putut observa, nu toți au avut norocul lui Dave!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
airbus-vs-boeing
Duelul Airbus vs. Boeing pe luna septembrie 2016: vânzări și comenzi

Boeing și Airbus, cei mai mari producători de avioane din lume, au raportat vânzările și comenzile pe luna septembrie. Totodată,...

Închide