Noul livery Air Canada și noile uniforme (Foto / Video)

Air Canada a prezentat noua identitate vizuala aplicată pe aeronavele sale!

1 431

Pe 9 februarie, în cadrul a trei evenimente petrecute simultan în Canada, Air Canada a prezentat noul livery pentru aeronave, noile uniforme ale echipajului de cabină și noile meniuri introduse la bordurile avioanelor. Cele 3 conferințe de presă au avut loc la Toronto, Montreal și Vancouver.

Evoluția livery-ului Air Canada (1937-2017)

evolutie-livery-air-canada

Circuite exotice

Conform celor declarate de oficialii Air Canada, noua identitate vizuală, noile uniforme și noile servicii pentru pasageri au fost inspirate din spiritul canadian. Anul acesta, Canada împlinește 150 de ani, acesta fiind un bun prilej pentru Air Canada de a se identifica cu brandul național.

Noul livery Air Canada

Airbus-A321-noul-livery-Air-Canada

boeing-787-noul-livery-air-canada-prezentare-toronto

noile-uniforme-air-canada

noile-uniforme-air-canada-1

Aeronavele Air Canada vor fi vopsite într-un livery black and white, care va scoate în evidență roșul frunzei de arțar. Primele 3 aeronave, care au fost vopsite în noul livery Air Canada, vor reveni în serviciul comercial începând de azi. Acestea sunt: Airbus A321-200 (C-GJWO) prezentat la Montreal, Boeing 787-8 (C-GHPQ) prezentat la Toronto și Airbus A321-200 prezentat la Vancouver.

Va place noul livery Air Canada? Ce părere aveți despre uniforme?

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
iata-trafic-dublu-pasageri-2030
Aviația comercială în 2016: creștere de 6.3% și stabilirea de noi recorduri

La începutul acestei luni, IATA (The International Air Transport Association) a emis un comunicat de presă cu cifrele anului 2016....

Închide