Noile uniforme TAROM by Cătălin Botezatu au fost prezentate oficial

0 97

Pe 21 aprilie 2016, TAROM a prezentat, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în terminalul „Plecări” din Aeroportul Otopeni, noile uniforme ale personalului Navigant.

Proiectul de schimbare a uniformelor TAROM a venit firesc din nevoia de a reprezenta corect imaginea companiei şi a fost construit în jurul valorilor companiei: tradiţie, eleganţă, siguranţă. Noul design are semnătura lui Cătălin Botezatu.

uniforme-tarom

Circuite exotice

Conform comunicatului emis de TAROM, noile uniforme au menirea de a păstra cromatica tradiţională a brandului TAROM, într-o notă actualizată şi mai elegantă. În acest scop, noile uniforme readuc în prim plan rochia şi capa, două piese vestimentare definitorii ale eleganţei feminine. Uniformele de vara au, ca element de noutate, sacoul cu mânecă trei sferturi pentru fete.

Dacă e să facem o scurtă analiză la cele declarate în comunicat, noi încercăm să înţelegem unde este galbenul în culorile de brand TAROM. Totodată, capa ar fi putut beneficia de o croială mult mai elegantă. Uniformele sunt drăguţe, dar aşteptările au fost mult mai mari.

uniformele TAROM

Realizate în mare parte din materiale naturale şi conform normelor de siguranţă şi calitate, uniformele au fost create atât pentru a asigura un confort optim celor ce le îmbracă, dar şi pentru a reprezenta cu distincţie şi eleganţă imaginea companiei TAROM.

Ne bucurăm să vedem că TAROM încearcă să reîmprospăteze brandul la bordul aeronavelor sale şi le urăm cer senin celor ce îmbracă cu mândrie aceste uniforme.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Wizz Air
Bucureşti – Tenerife cu Wizz Air, din sezonul de iarnă 2016 – 2017 / Wizz Air a primit ajutor financiar de la autorităţile din Tenerife

Conform unor informaţii apărute în presa internaţională, Wizz Air a primit ajutor financiar de la autorităţile din Tenerife pentru a...

Închide