Moş Crăciun par avion, pe 15 decembrie 2015

0 132

Pe 15 decembrie 2015, conform tradiţiei, „spiriduşii” de la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) au organizat o petrecere tematică de Crăciun pentru copiii angajaţilor CNAB. În acest an, pentru buna dispoziţie a copiilor, “ajutoarele” lui Moş Crăciun au fost câteva personaje din desene animate: Crăiasa Zăpezii, Renul Rudolph și Omul de Zăpadă.

Mos-Craciun-CNAB-1

Moş Crăciun nu vine oricum la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Vine cu avionul! Şi tocmai acesta este motivul pentru care emoţiile copiilor sunt, de fiecare dată, mai mari. Momentul în care generosul bătrânel coboară din avion stârneşte, invariabil, aceleaşi reacții explozive din partea mulţimii de piticoţi în fugă.

Circuite exotice

Simpaticul Moş nu a venit singur, ci însoţit de patru ajutoare de nădejde: Spiridușul, Crăiasa Zăpezii, Renul și Omul de Zăpadă, care i-au încântat pe copii cu surprize și l-au ajutat pe Moș să împartă mult-așteptatele daruri.

Și pentru că celor mici le place să încerce lucruri noi și să realizeze cu mânuțele lor figurine sau turtă dulce, în atelierele de creație s-au distrat de minune meșteșugind cu drag, la final plecând fiecare cu o mică amintire de la petrecere.

Îl vom aştepta pe Moș Crăciun și anul viitor, mai cuminți, mai nerăbdători și mai entuziaști!

(Foto: CNAB / Bucharest Airports)

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-qatar-airways
[Oferta Qatar Airways] 4 zile cu reduceri de până la 25%

Companiile aeriene nu contenesc cu ofertele la biletele de avion. Qatar Airways a anunţat 4 zile cu reduceri de până...

Închide