Moment istoric pentru KLM: peste 30 de milioane de pasageri transportați

0 523

Pe 23 decembrie 2016, KLM a sărbătorit un moment istoric. Transportatorul olandez a atins pragul de 30 de milioane de pasageri transportați într-un an, o creștere de 7% comparativ cu 2015.

Fericitul pasager cu numărul 30 de milioane a fost doamna Kojima. Aceasta a zburat pe ruta Londra – Tokyo via Amsterdam pentru vacanța de Crăciun. Drept răsplată, a primit 2 bilete de avion spre una dintre cele 149 de destinații din rețeaua KLM.

Moment istoric pentru KLM

Circuite exotice

Pentru prima dată în 97 de ani de zboruri, KLM a depășit pragul de 30 de milioane de pasageri transportați într-un an. Această creștere se datorează celor 14 rute noi deschise în 2016, dar și optimizarea zborurilor pe rutele existente.

În prezent, KLM operează 2 zboruri zilnice pe ruta București – Amsterdam, iar tarifele pornesc de la 138 EURO (zboruri dus-întors). În sezonul de vară 2017, KLM va opera 3 zboruri zilnice din/spre București.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus A319 Alitalia
31 ianuarie 2017, data ultimului zbor direct București – Roma cu Alitalia

Alitalia se retrage din România. După renunțarea la ruta București - Milano, care a avut loc în iunie 2016, Alitalia...

Închide