Modernizare Aeroport „Delta Dunării” Tulcea şi zboruri charter

1 218

În toamna anului trecut a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea Aeroport Delta Dunării Tulcea. Lucrarea a fost evaluată la aproximativ 15 milioane de euro. Proiectul a cuprins modernizarea suprafeţelor de mişcare pe Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea: extinderea pistei cu 60 de metri, lăţirea ei de la 30 de metri la 45 de metri, realizarea unor noi acostamente, adaptarea balizajului luminos pentru categoria a II-a, cât şi extinderea parcării pentru Boeing 737 Seria 800.

aeroport-tulcea-2016

Iniţial, termenul de finalizare al lucrărilor a fost stabilit pentru 31 decembrie 2015. Însă acestea au fost finalizate luna aceasta, iar recepţia lucrărilor a fost făcută pe 7 iunie 2016, scrie ziaruldetulcea.ro.

Circuite exotice

Totodată, au apărut informaţii cu privire la primele zboruri charter care vor fi operate din/spre Aeroportul „Delta Dunării” Tulcea. Conform ziarului Obiectiv, primele zboruri sunt programate pentru 14 iunie. Un Airbus A320, care va transporta 180 de turişti, va ateriza la ora 9:45. O altă aeronavă de tipul Airbus A321, care va avea 212 pasageri la bord, va decola spre Viena. Ambele aparţin transportatorului NIKI Luftfahrt GmbH, subsidiară Airberlin.

Pentru zona Tulcea, consider că este un eveniment major, dar din păcate nu am găsit imagini cu lucrările finalizate şi nici de la ceremonia de recepţie.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Boeing-747-Ed-Force-One
(Video) Boeing 747-400 „Ed Force One” la interior

În 2016, IRON MAIDEN, faimoasa formaţie britanică de heavy metal, va avea concerte pe 6 continente (Australia, Asia, America de...

Închide