Modalitati de plata la Blue Air: acum si prin PayPal

Modalitati de plata la Blue Air: acum si prin PayPal

Modalităţi de plată la Blue Air: acum şi prin PayPal

Oferta Vila Camelia

Într-o lume guvernată de tehnologie, companiile aeriene încep să se adapteze şi implementează noi servicii dedicate online-ului. Ne este mai uşor să facem un check-in online, să căutăm şi să cumpărăm biletele de avion online, să facem tranzacţii online.

Blue Air vine în sprijinul pasagerilor şi implementează şi plata prin PayPal. Pentru cine nu ştie, PayPal este cea mai mare companie de procesare a plăților online la nivel global, deținută de gigantul online eBay. Acum puteţi alege să plătiţi biletele de avion Blue Air prin PayPal, pentru orice rezervare efectuata în EUR, USD sau GBP. Pentru a putea beneficia de această facilitate, aveţi nevoie doar de un cont PayPal pentru a finaliza tranzacţia.

Opţiunea PayPal apare doar dacă setaţi să plătiţi în EUR, USD sau GBP!
modalitati-plata-bilete-avion-blue-air-1

Mai jos aveţi opţiunile de plată valabile dacă alegeţi să plătiţi în lei!

modalitati-plata-bilete-avion-blue-air

Modalitatile de plata la Blue Air! (click pe poza)

Din decembrie 2015, Blue Air a trecut la un sistem mai transparent cu privire la modalităţile de plată şi comisioane. Cu alte cuvinte, Blue Air a scos comisioanele bancare la cumpararea biletelor de avion. După cum puteţi observa, puteţi chiar beneficia de o reducere de 5 EURO/segment dacă alegeţi să plătiţi prin transfer bancar, depunere numerar la băncile agreate, plăţi prin terminale (ZebraPay, QIWI, Rompay).

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:,
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Blue Air - Lisabona
[Oferta Blue Air] Bucureşti – Lisabona la 195 lei (dus-întors)

Începând cu 28 martie 2016, TAP PORTUGAL părăseşte piaţa românească, renunţând la ruta Lisabona - Bucureşti. La scurt timp, Blue...

Închide