”Merry Xmas” de la un pilot din Germania

0 561

Spiritul Crăciunului i-a cuprins și pe piloți. În Germania, pilotul unui avion ultraușor de tipul Remos GXiS (D-EPDC) a scris în zbor ”Merry Xmas”. Un mod inedit de a transmite ”Crăciun Fericit” tuturor!

Craciun-Fericit-pilot-Germania
Foto: www.flightradar24.com

De-a lungul timpului, piloții au folosit acest mod de a desena în zbor diferite mesaje sau figurine. Pe 3 decembrie 2016, tot în Germania, pilotul unui Robin DR-400/180 Regent (D-EFHN) și-a salutat fanii printr-un ”Hello” scris pe cer.

Circuite exotice

pilotul-saluta-hello

În martie 2016, același pilot a fost surprins de Flightradar 24 în timp ce ”desena” conturul unui avion și semnătura sa.

avion-desenat-si-semnatura-in-zbor

inima-desenata-pe-cer

Pe 30 ianuarie 2014, avionul Boeing 747-8F a zburat pentru prima dată în noul livery Seattle Seahawks. Zborului BOE12 a fost unul mai special.

12 in zbor

Aeronava a decolat de la baza Boeing Field, a zburat peste Space Needle şi CenturyLink Field, Seattle, casa celor de la Seahawks şi apoi a scris cifra „12” în zbor, un salut pentru fanii Seahawks.

Și exemplele pot continua! Dacă surprindeți asemenea mesaje pe Flightradar24, nu ezitați să ne anunțați.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Ryanair la Berlin
[Oferta Ryanair] Londra, Berlin și Milano de la 5 EURO

Ryanair ne-a obișnuit cu biletele de avion ieftine, care pornesc de la 5 EURO/segment. Până acum eram obișnuiți cu acest...

Închide