Câte maşini Rolls-Royce încap într-un Boeing 747-400ER Freighters de la KLM?

1 103

La finalul lunii februarie, KLM Cargo a avut misiunea de a livra un transport extrem de valoros. 8 autoturisme Rolls-Royce, în valoare totală de 4.5 milioane EURO, au fost transportate pe ruta Amsterdam – Johannesburg la bordul unui Boeing 747-400ER Freighters.

KLM CARGO si Rolls-Royce

Traseul celor 8 „bijuterii pe patru roţi” a început în Marea Britanie, iar destinaţia finală a fost Stellenbosch, Africa de Sud. KLM Cargo s-a ocupat de transportarea acestora şi terestru, până la destinaţia finală. Maşinile au fost folosite la o conferinţă de presă, care a avut loc la Delaire Graff Estate, Stellenbosch.

Circuite exotice

Înainte să fie îmbarcate în avion, cele 8 maşini au fost inspectate pentru a nu exista daune, au fost căutate substanţe periculoase, iar apoi asigurate pentru zbor. Rezervoarele de combustibil nu trebuie să fie încărcat mai mult de un sfert.

KLM CARGO si Rolls-Royce

KLM CARGO si Rolls-Royce

Cele 8 autoturisme Rolls-Royce au fost încărcate cu ajutorul unei platforme cargo de tipul „high loader”. În mod normal, într-un Boeing 747 Cargo încap 13 astfel de maşini.

Foto: KLM

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM-Facebook
KLM comunică informaţii despre zboruri prin intermediul Facebook Messenger

De la începutul lunii aprilie, compania aeriană KLM a introdus opțiunea prin care pasagerii săi pot primi direct pe mesageria...

Închide