Mai multe zboruri Blue Air pe ruta București – Roma

0 1.193

Blue Air speculează retragerea Alitalia de pe ruta București – Roma și anunță mai multe frecvențe spre capitala Italiei. Începând cu 1 februarie 2017, Blue Air va oferi un zbor suplimentar pe zi (pentru sezonul de iarnă 2016/2017) și două zboruri suplimentare pe zi (pentru sezonul de vară 2017) între București și Roma Fiumicino

(P) Bilete de avion București – Roma

Acestea vor fi adăugate la cele 7 săptămânale deja operate între cele două capitale. Introducând zboruri adiționale, compania aeriana va opera un total de 14 zboruri săptămânale în sezonul de iarnă 2016/2017 și 21 zboruri săptămânale în sezonul de vară 2017.

Zboruri Blue Air pe ruta Bucuresti – Roma

Circuite exotice

Bucuresti-Roma-zboruri-Blue-Air

De asemenea, Blue Air va îmbunătăți serviciile pe ruta București – Roma Fiumicino, oferind pasagerilor un snack GRATUIT (sandwich), precum și băuturi răcoritoare/naturale, apa și cafea.

Aeroportul Roma Fiumicino intră în topul aeroporturilor cu cele mai multe zboruri din rețeaua de rute a companiei (excluzand bazele operaționale).

De la 1 februarie 2017, în sezonul de iarnă 2016/2017, Blue Air va opera un total de 35 de zboruri săptămânale către Roma Fiumicino. Din Bucuresti vor fi operate 14 zboruri săptămânale, din Torino (14), din Bacău (4) și Iași (3)

În sezonul de vară 2017, Blue Air va opera 55 de zboruri săptămânale spre Roma Fiumicino: din București (21), Torino (14), Bacău (7), Liverpool (7), Constanța (3) și Iași (3).

Zborurile suplimentare către Fiumicino vor îmbunătăți conectivitatea pasagerilor între România, Italia și Europa.

Pasagerii Blue Air vor putea călători în condiții optime pe ruta București – Roma Fiumicino la bordul aeronavelor Boeing 737 ale companiei. Tarifele pornesc de la 19.99 euro (preț pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate), pret ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg.

În plus, pasagerii vor beneficia de un snack gratuit (sandwich), precum și de băuturi răcoritoare/naturale, apă și cafea.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
KLM-30-milioane-pasageri-2016
Moment istoric pentru KLM: peste 30 de milioane de pasageri transportați

Pe 23 decembrie 2016, KLM a sărbătorit un moment istoric. Transportatorul olandez a atins pragul de 30 de milioane de...

Închide