Lucrări pe timp de noapte la Aeroportul Henri Coandă

Lucrări pe timp de noapte la Aeroportul Henri Coandă

Lucrări pe timp de noapte la Aeroportul Henri Coandă

Oferta Vila Camelia

În perioada, 20 iulie – 08 august, se desfășoară lucrări de reparații curente la structura rutieră a pistei de decolare/aterizare nr. 1 a Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

Lucrări la Aeroportul Henri Coandă

Pentru desfășurarea în condiţii de siguranţă şi securitate a activităţilor aeroportuare, precum şi pentru minimizarea disconfortului pasagerilor, lucrările de reparații se vor defășura doar noaptea, în intervalul orar 22.00 – 08.00.

lucrari-aeroport-otopeni-3

În fiecare noapte se finalizează 800 – 1.000 mp, lucrările constând în frezarea mixturilor asfaltice existente, pe o grosime de 10 cm și așternerea a două straturi noi de mixturi asfaltice.

Reparațiile curente se vor relua după data de 8 septembrie, în același ritm susținut, până la finalizarea lucrărilor, care vor totaliza 37.000 de mp.

lucrari-aeroport-otopeni-2

lucrari-aeroport-otopeni

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti asigură pasagerii și companiile aeriene că dispune de tehnica și personalul specializat în operațiunile speciale pe aeroport și că a luat măsurile necesare pentru operarea în deplină siguranță a aeronavelor.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Bombardier-CS100-SWISS
Primul Bombardier CS100 SWISS în serviciul comercial

Pe 15 iulie 2016, primul Bombardier CS100 SWISS a intrat în serviciul comercial. În urma unei ceremonii de inaugurare, CS100...

Închide