LEVEL, noul transportator IAG, a facturat peste 52000 de bilete în primele 24 de ore

LEVEL va opera zboruri lung-curier de la baza din Barcelona spre destinații din America!

0 1.121
avion+cazare litoral Romania

La mijlocul acestei luni,am scris despre LEVEL, noul transportator aerian din International Airlines Group (IAG). Acesta va opera zboruri lung-curier în regim low-cost spre destinații din America de Nord.

A330_LEVEL

Operațiunile vor demara în iunie 2017, fiind anunțate zboruri spre 4 destinații: Punta Cana, Buenos Aires, San Francisco (Oakland) și Los Angeles. Noul brand va completa serviciile oferite de Iberia, dar și de ceilalți transportatori din IAG.

Pensiunea Iara

Peste 52000 de bilete în primele 24 de ore

Noua companie aeriană a fost primită cu mult entuziasm de cei ce doresc să zboare spre cele 4 destinații. În primele 24 de ore de la anunțarea companiei, au fost facturate peste 52 000 de bilete de avion.

Acest lucru demonstrează că există cerere tot mai mare pe astfel de zboruri, iar piața de low-cost pe zboruri lung-curier este în creștere.

hotel unirea

Oficialii companiei anunța noi rute începând cu 2018, care vor fi operate tot de la baza din Barcelona! Vom urmări cu interes evoluția acestei companii și vom reveni cu detalii!

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
A321-Air-France
[Oferta Air France] Beijing 399 € / Shanghai 429 € / Miami 518 €

Astăzi a fost ziua ofertelor. A venit rândul transportatorului Air France să anunțe prețuri foarte bune pentru destinații din Asia,...

Închide