LEVEL – low-cost lung-curier din International Airlines Group (IAG)

LEVEL va opera zboruri lung-curier de la baza din Barcelona!

1 1.473

IAG zboară spre un nou LEVEL. Așa se va numi noul transportator aerian lung-curier, care va opera zboruri low-cost, din cadrul International Airlines Group (IAG). Va avea baza la Barcelona, iar zborurile vor fi operate începând cu iunie 2017. Vor fi deschise rutele:

Zboruri Barcelona – Los Angeles – de la 1 iunie 2017 – de două ori pe săptămână – de la 99 EURO/segment;
Zboruri Barcelona – San Francisco (Oakland) – din 2 iunie 2017 – de trei ori pe săptămână – de la 99 EURO/segment;
Zboruri Barcelona – Punta Cana (Republica Dominicană) – din 10 iunie 2017 – de două ori pe săptămână – de la 149 EURO/segment;
Zboruri Barcelona – Buenos Aires – din 17 iunie 2017 – de trei ori pe săptămână – de la 149 EURO/segment.

Tarifele pornesc de la 99 EURO / 149 USD pe segment (one-way). Mai jos aveți informații despre cele 6 pachete tarifare.

Circuite exotice

grila-preturi-level

Flota LEVEL va fi formată din 2 aeronave Airbus A330-200, car vor fi închiriate de la Iberia cu tot cu echipaj, dar vor zbura sub livery LEVEL. Acestea vor fi configurate în 2 clase: 21 de locuri la Premium Economy (2-3-2 configurație scaune) și 293 de locuri la Economy (2-4-2 configurație scaune).

A330-Interior-economy

Pasagerii de la Premium Economy se vor bucura de mai multe servicii incluse în prețul biletului. Nu la fel de norocoși vor fi cei ce aleg să zboare la Economy, var vor fi nevoiți să plătească pentru alegerea scaunului sau a meniului de bord. Internetul de mare viteză va putea fi accesat contra cost, plătind de la 8.99 EURO.

LEVEL va deveni a cincea companie aeriană din International Airlines Group (IAG), alături de Aer Lingus, British Airways, Iberia și Vueling. Aeroportul El Prat din Barcelona nu a fost ales întâmplător pentru baza LEVEL, tot aici având baza și Vueling, transportatorul low-cost pentru zboruri europene. Acest lucru va facilitatea conexiuni foarte bune între zborurile europene Vueling și cele lung-curier LEVEL.

Și LEVEL este abia la început, ne asigură Willie Walsh, directorul executiv IAG. Planul este de a dezvolta tot mai mult rețeaua de zboruri lung-curier LEVEL și din alte orașe europene.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A350-Asiana-Airlines-1
Primul Airbus A350-900 Asiana Airlines a fost vopsit

Pe 16 martie 2017, primul Airbus A350-900 Asiana Airlines a ieșit de la vopsitorie. Urmează testele la sol și în...

Închide