Boeing 737-400 Air Horizont, hard touchdown + go around la Praga

Boeing 737-400 Air Horizont, hard touchdown + go around la Praga

Boeing 737-400 Air Horizont, hard touchdown + go around la Praga

Oferta Vila Camelia

Despre aterizări spectaculoase v-am mai scris. V-am povestit puțin și despre crosswind landing, aterizări cu vânt din lateral etc.

Hard touchdown + go around la Praga

boeing-737-400-crosswind-landing-praga-1

boeing-737-400-crosswind-landing-praga

Și când credeam că le-am văzut pe toate, zilele acestea am descoperit un filmuleț SPECTACOL. Pe 4 octombrie, pasagerii și echipajul avionului Boeing 737-400 Air Horizont (9H-GTC), care se pregătea de aterizare la Praga, au avut parte de hard touchdown + go around.

Aeronava se pregătea de aterizare pe pista 06 a Aeroportului Václav Havel din Praga, când un vânt puternic de forfecare a balansat puternic aeronava cu puțin timp înainte de touchdown. Piloții au reușit să evite un dezastru, anulând aterizare și forțând motoarele pentru decolare. După un go around, aeronava a aterizat în deplină singuranță.

Totul e bine când se termină cu bine!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
dave-in-avion-air-new-zealand
O nouă campanie Air New Zealand: Și păsările zboară cu avionul

Air New Zealand este compania aeriană națională a Noii Zeelande. Zboară spre 22 de destinații interne și 29 de destinații...

Închide