KLM va recruta însoțitori de bord și piloți

0 1.727

În primele 6 luni ale anului 2017, KLM intenționează să recruteze peste 400 de însoțitori de bord (100 pentru KLM Cityhopper) și 100 de piloți.

KLM a reușit să obțină rezultate pozitive în ultimii ani. În același timp, rețeaua operațională a fost extinsă, iar flota modernizată. Avioanele mai vechi au fost pensionate, în timp ce altele noi au fost recepționate.

Insotitori de bord KLM

Circuite exotice

A renunțat la vechile aeronave McDonnell Douglas MD-11, în schimb a recepționat aeronave Boeing 787-9 Dreamliner. În viitorul apropiat, KLM va retrage și aeronavele jumbo jet – Boeing 747-400. KLM va continua să aplice strategia adoptată pentru că a dat rezultate.

Dar această creștere operațională trebuie susținută cu noi angajări în rândul însoțitorilor de bord și al piloților. În scurt timp va fi lansată o campanie de recrutare a însoțitorilor de bord. Piloții vor fi angajați din rândul celor calificați în cadrul KLM Flight Academy.

Dacă ești interesat să ajungi însoțitor de bord KLM, accesează ”KLM Cabin Attendant” pentru mai multe informații!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
RR-Trent-1000-TEN
Primul zbor pentru motoarele Rolls-Royce Trent 1000 TEN

Pe 7 decembrie 2016, motoarele Rolls-Royce Trent 1000 TEN (Thrust, Efficiency și New technology) au zburat pentru prima dată pe...

Închide