KLM a transportat doi urși Panda Gigant

Xing Ya și Wen Wu sunt doi urși Panda Gigant! Aceștia au zburat la bordul unui Boeing 747-400 combi KLM.

0 562

Pe 13 aprilie 2017, doi urși Panda Gigant au aterizat la Amsterdam. Aceștia au călătorit din China spre Olanda, la bordul unui Boeing 747-400 combi de la KLM. Destinația lor finală a fost Zoo Ouwehands Dierenpark, unde sunt răsfățați într-un loc special amenajat.

Xing Ya și Wen Wu sunt doi urși Panda Gigant

Aeronava Boeing 747-400 KLM, de pe zborul KL0892, a fost întâmpinată la Aeroportul Internațional Schiphol, Amsterdam, de mașinile ”Follow me” și de un KLM Panda Bus. Urșii au fost transferați la hotelul de animale KLM, unde au avut parte de o ceremonie specială de primire.

Circuite exotice

Boeing-747-400-KLM-Panda

Boeing-747-400-KLM-Panda

Unul dintre domeniile de activitate ale KLM Cargo este transportarea de animale în cele mai bune condiții. KLM este una dintre puținele companii aeriene cu hotel de animale propriu, care este dezvoltat la Aeroport Schiphol.

Boeing-747-400-KLM-Panda

Pentru KLM, acesta a fost al 4-lea zbor cu urși panda la bord, dar primul din China spre Olanda. Transportarea ursuleților Xing Ya și Wen Wu subliniază bunele relații dintre China și Olanda, dar și dintre China și KLM. KLM și transportatorii chinezi parteneri operează 70 de zboruri săptămânale pe relația Amsterdam – China.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Costa-Rica
Amsterdam – San José cu KLM, din 31 octombrie 2017

Începând cu 31 octombrie 2017, KLM va relua zborurile pe ruta Amsterdam - San José, Costa Rica. Vor fi operate...

Închide