KAIR Airlines a comandat 8 aeronave Airbus A320ceo

Nou companie sud-coreeană, KAIR Airlines, va debuta în 2018!

0 543

Pe 13 martie 2017, KAIR Airlines a optat pentru 8 aeronave Airbus A320ceo. Noua companie aeriană va debuta în 2018 și va opera zboruri internaționale în regim low-cost.

KAIR Airlines va avea baza la Cheongju, în centrul Coreei de Sud, și va opera zboruri internaționale spre destinații din nord-estul Asiei.

KAIR Airlines a cumpărat Airbus A320ceo

Circuite exotice

„Vedem un potențial enorm pentru dezvoltarea unei companii low-cost, care va lega centrul Coreei de Sud de destinații din China, Taiwan și Japonia”, a declarat Byung Ho Kang, KAIR Airlines Representative Director și Președinte.

KAIR Airlines se va concentra pe zborurile low-cost point-to-point, în același timp oferind pasagerilor servicii moderne și distractive. Aeronava Airbus A320ceo va fi perfectă pentru business și pentru clienți, venind la pachet cu un raport foarte bun calitate/pret/performanță.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
madalin-mancila-concediu.com
Concediu.com, un nou proiect online dezvoltat de Millennium Tour

Millennium Tour a prezentat Concediu.com, un nou proiect online dedicat turismului. Pentru început, platforma de rezervări nou lansată se comportă ca...

Închide