Istanbul - CLUJ cu Turkish Airlines, rută inaugurată astăzi (1.09.2016)

Istanbul - CLUJ cu Turkish Airlines, rută inaugurată astăzi (1.09.2016)

Istanbul – CLUJ cu Turkish Airlines, rută inaugurată astăzi (1.09.2016)

Oferta Vila Camelia

După București și Constanța, Turkish Airlines – care a fost desemnată pentru al șaselea an consecutiv drept „Cea mai bună companie aeriană din Europa” de către Skytrax – a lansat cel de-al treilea zbor către România, pe ruta Cluj – Istanbul.

Istanbul – CLUJ cu Turkish Airlines

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României.

Istanbul-Cluj-Turkish-Airlines-1

Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții.

Pentru început, prețul unui bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Cluj la Istanbul, de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

În plus, în primele 6 luni de operare a unei destinații noi, membrii Miles&Smiles beneficiază de o ofertă specială și anume 25% reducere în numărul de mile necesare pentru a câștiga bilete de avion sau pentru a accede la un nivel superior de fidelitate*.

Pentru detalii despre programul de zbor, vă rugăm să accesați site-ul www.turkishairlines.com, să contactați Call Center la +90 212 444 0849 sau să vizitați agențiile Turkish Airlines.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
No Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-blue-air-20-discount-septembrie-2016
[Oferta Blue Air] 20% reducere pentru toate zborurile (2-4 septembrie 2016)

Așteptam cu sufletul la gură promoția Blue Air de la începutul lunii. Orarul de vară 2017 aduce reduceri de 20%...

Închide