Istanbul – CLUJ cu Turkish Airlines, rută inaugurată astăzi (1.09.2016)

1 161

După București și Constanța, Turkish Airlines – care a fost desemnată pentru al șaselea an consecutiv drept „Cea mai bună companie aeriană din Europa” de către Skytrax – a lansat cel de-al treilea zbor către România, pe ruta Cluj – Istanbul.

Istanbul – CLUJ cu Turkish Airlines

Decizia de a introduce noua rută a fost luată ca urmare a interesului și oportunităților pe care le oferă această parte a României.

Circuite exotice

Istanbul-Cluj-Turkish-Airlines-1

Începând cu 1 septembrie 2016, Turkish Airlines va opera cursa Cluj – Istanbul de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, marți, joi și sâmbătă, în ambele direcții.

Pentru început, prețul unui bilet pe ruta Istanbul – Cluj începe de la 99 de dolari și al unuia de la Cluj la Istanbul, de la 99 de euro, cu toate taxele incluse.

În plus, în primele 6 luni de operare a unei destinații noi, membrii Miles&Smiles beneficiază de o ofertă specială și anume 25% reducere în numărul de mile necesare pentru a câștiga bilete de avion sau pentru a accede la un nivel superior de fidelitate*.

Pentru detalii despre programul de zbor, vă rugăm să accesați site-ul www.turkishairlines.com, să contactați Call Center la +90 212 444 0849 sau să vizitați agențiile Turkish Airlines.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

1 comentariu

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
promotie-blue-air-20-discount-septembrie-2016
[Oferta Blue Air] 20% reducere pentru toate zborurile (2-4 septembrie 2016)

Așteptam cu sufletul la gură promoția Blue Air de la începutul lunii. Orarul de vară 2017 aduce reduceri de 20%...

Închide