Inaugurare rută Iași – Oradea cu Blue Air

0 601

Astăzi, 16 decembrie 2016, Blue Air a inaugurat ruta Iași – Oradea via București. Începând de astăzi, ieșenii, dar și locuitorii din întreaga regiune a Moldovei, au posibilitatea să călătorească spre o nouă destinație din vestul țării.

Orar zboruri Iași – Oradea cu Blue Air

Poate vă întrebați cum este operată această rută via București. Răspunsul e simplu. Pasagerii de Oradea nu sunt debarcați la București. Aeronava decolează de la Aeroportul Iași la ora 12:30, iar aterizarea la Oradea este programată pentru ora 15:15. În tot acest timp, aeronava zboară la București unde staționează 45 de minute. Alimentează și sunt îmbarcați pasagerii pentru ruta București – Oradea.

Cristi, colegul nostru cu degete de aur, ne-a comunicat și câteva cifre pentru zborul București – Oradea: 114 pasageri și LF de 95% (raportat la aeronava Boeing 737-500 de 120 de locuri).

Circuite exotice

(P) Bilete de avion Iași – Oradea

Deschiderea noii rute interne devine posibilă la aproape trei luni de la inaugurarea altor două curse importante, spre aceeasi zonă: Iași-Cluj și Iași-Timișoara. Ruta triangulară Iași – Cluj – Timișoara – Iași / Iași – Timișoara – Cluj – Iași este operată tot de Blue Air.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Cluj-Birmingham-Blue-Air
Inaugurarea rutei Cluj – Birmingham cu Blue Air

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, începe astăzi operarea rutei Cluj-Napoca - Birmingham cu trei frecvenţe săptămânale. Acestea...

Închide