IAŞI – Madrid cu TAROM, din 25 iunie 2016

0 167

IASI – Madrid cu TAROM, din 25 iunie 2016! TAROM caută să dezvolte baza de la IAŞI şi să poziţioneze aeronava Boeing 737-300 pe rute profitabile. Din păcate, mai multe încercări au fost dezamăgitoare. Zborurile spre Istanbul s-au dovedit a fi pe pierdere. Au renunţat şi la combinaţia via Cluj, mai ales că Turkish Airlines şi-a anunţat intenţia de a opera ruta Istanbul – Cluj.

În opinia noastră, baza de la IAŞI ar trebui închisă, iar TAROM să se repoziţioneze pe piaţă ca un operator aerian premium şi să continue dezvoltarea de la Bucureşti, să-şi păstreze stilul de operare cu un hub central.

IASI - MADRID cu TAROM

IASI – Madrid cu TAROM

Circuite exotice

Să sperăm că ruta IASI – Madrid cu TAROM va fi una profitabilă pentru operatorul aerian naţional. Aceasta ar urma să fie inaugurată pe 25 iunie 2016. Vor fi operate 2 zboruri săptămânale, în zilele de miercuri şi sâmbătă, după următorul orar:

RO419: IAŞI (IAS) 19:50 – 23:05 Madrid (MAD)
RO420: MADRID (MAD) 23:50 – 04:50+1 IAŞI (IAS)

Durata unui zbor va fi de aproximativ 4 ore. Ruta este încărcată în sistem şi puteţi să vă rezervaţi biletele!

Orarul nu este încurajator. Zborurile de noapte nu sunt în avantajul celor ce doresc un city break la Madrid. Dar cifrele ne vor demonstra în timp dacă am avut dreptate sau nu. În acest moment, TAROM nu are concurenţă pe ruta IAŞI – Madrid, ceea ce-i oferă un avantaj.

Cer senin!

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
ASUS-ROG-GX700
(P) Cumperi un laptop ASUS ROG GX700 şi pleci în vacanţă la Roma, Paris sau Barcelona

Pe 20 mai 2016, ASUS Romania a lansat campania "10 ani de Republic of Gamers", o ofertă atractivă pentru pasionaţii...

Închide