IASI - Dubai cu FlyDubai, din 2017? Rămâne de văzut!

IASI - Dubai cu FlyDubai, din 2017? Rămâne de văzut!

IASI – Dubai cu FlyDubai, din 2017? Rămâne de văzut!

Oferta Vila Camelia

În decursul acestei zile, Aeroportul Internaţional IAŞI a organizat o conferinţă de presă pentru a prezenta o eventuală colaborare cu FlyDubai. La eveniment au participat Marius Bodea, Directorul Aeroportului IASI,şi Hamad Obaidalla,Chief Commercial Officer FlyDubai.

În urma conferinţei, nu prea am aflat foarte multe informaţii. Ruta IAŞi – Dubai ar putea fi operată de FlyDubai începând cu vara lui 2017, pentru început cu două frecvenţe pe săptămână. Negocierile sunt în toi şi urmează să se facă expertiza tehnică etc.

iasi-dubai-flydubai

FOTO: George Nauznicov / Conferinta de presa IASI

În opinia noastră, conferinţa a avut iz electoral pentru domnul Marius Bodea. Şi ne-a surprins declaraţia fără substanţă făcută de oficialul FlyDubai. Iar până în 2017 mai este cale lungă. Apreciem evoluţia aeroportului din IAŞI şi ne bucură să anunţăm veştile pozitive. Să sperăm că totul se va concretiza într-o rută directă între IAŞI şi Dubai.

Dubai

FOTO: www.airpano.com / Dubai

Dacă această rută va fi operată, cei din zona Moldovei se vor putea bucura de conexiuni rapide cu unul dintre cele mai mari oraşe din Emiratele Arabe Unite, dar şi cu un mare centru economic. Totodată, Dubai este un important hub aerian şi „casa” celor de la FlyDubai şi Emirates. Multiple legături se pot realiza între Iaşi şi orice colţ de pe planetă.

IAŞI – Dubai cu FlyDubai, din 2017? Rămâne de văzut!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!
Etichete:, ,

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Airbus-A320-Fly-One
Compania aeriană Fly One, lansată oficial

Pe 23 mai 2016, o nouă companie aeriană a fost lansată în Republica Moldova. Fly One vine cu un capital...

Închide