HOP! Air France redefineşte NAVETTE

0 104

Inaugurat în 1996, serviciul NAVETTE sărbătoreşte 20 de ani şi vine cu un nou concept de călătorie. Acesta a fost modernizat de-a lungul anilor, fiind cel mai mare serviciu de transport aerian intern din Franţa cu peste 150 de zboruri zilnice.

une_hop_navette

La a 20-a aniversare, serviciul Navette va lansa al 5-lea traseu intern, pe ruta Paris Orly – Montpellier (9 zboruri pe zi), după Bordeaux (14 zboruri pe zi), Marsilia (14 zboruri pe zi), Nisa (18 zboruri pe zi) şi Toulouse (25 zboruri pe zi). Vor fi operate zboruri la intervale de o oră sau 30 de minute în perioadele de vârf ale zilei. Pasagerii vor beneficia de acces mai rapid şi mai uşor spre porţile de îmbarcare datorită sistemului digitalizat din aeroport. Zborurile NAVETTE sunt operate de la acelaşi terminal. Tarifele pornesc de la 49 EURO/segment.

Circuite exotice

Pentru a promova noile servicii, NAVETTE se bucură de un nou logo. Simplu şi modern, transmiţând perfect serviciul NAVETTE.

Doriti sa calatoriti si nu v-ati decis unde? Cautati si rezervați bilete de avion pe vola.ro, iar pentru vacante premium apelati la Paralela 45 Luxury!
VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

S-ar putea sa-ti placa si Mai multe de la autor:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Austrian-Airlines-Shanghai
Austrian Airlines a inaugurat ruta Viena – Shanghai, pe 4 aprilie

Începând din 4 aprilie, Austrian Airlines zboară la Shanghai, a doua destinaţie din China după Beijing. Pentru început, ruta este...

Închide