HOP! Air France redefineste NAVETTE

HOP! Air France redefineste NAVETTE

HOP! Air France redefineşte NAVETTE

Oferta Vila Camelia

Inaugurat în 1996, serviciul NAVETTE sărbătoreşte 20 de ani şi vine cu un nou concept de călătorie. Acesta a fost modernizat de-a lungul anilor, fiind cel mai mare serviciu de transport aerian intern din Franţa cu peste 150 de zboruri zilnice.

une_hop_navette

La a 20-a aniversare, serviciul Navette va lansa al 5-lea traseu intern, pe ruta Paris Orly – Montpellier (9 zboruri pe zi), după Bordeaux (14 zboruri pe zi), Marsilia (14 zboruri pe zi), Nisa (18 zboruri pe zi) şi Toulouse (25 zboruri pe zi). Vor fi operate zboruri la intervale de o oră sau 30 de minute în perioadele de vârf ale zilei. Pasagerii vor beneficia de acces mai rapid şi mai uşor spre porţile de îmbarcare datorită sistemului digitalizat din aeroport. Zborurile NAVETTE sunt operate de la acelaşi terminal. Tarifele pornesc de la 49 EURO/segment.

Pentru a promova noile servicii, NAVETTE se bucură de un nou logo. Simplu şi modern, transmiţând perfect serviciul NAVETTE.

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
Austrian-Airlines-Shanghai
Austrian Airlines a inaugurat ruta Viena – Shanghai, pe 4 aprilie

Începând din 4 aprilie, Austrian Airlines zboară la Shanghai, a doua destinaţie din China după Beijing. Pentru început, ruta este...

Închide