Greva piloţilor Air France: prognoza zborurilor pentru 13 iunie

Greva piloţilor Air France: prognoza zborurilor pentru 13 iunie

Greva piloţilor Air France: prognoza zborurilor pentru 13 iunie

Oferta Vila Camelia

Greva piloţilor Air France va continua şi pe 13 iunie 2016. 27% dintre piloţii operatorului francez au anunţat că vor fi în grevă în perioada 11-14 iunie 2016. Conform comunicatului emis de Air France, zborurile vor fi operate în proporţie de peste 80%.

Zborurile AF vor fi afectate până pe 14 iunie, data la care este anunţată încetarea grevei. Air France regretă situaţia şi depune eforturi pentru a minimiza cât mai mult disconfortul asupra pasagerilor.

Pentru 13 iunie, Air France a anunţat că va opera aproximativ 85% dintre zborurile lung-curier, peste 85% dintre zborurile interne şi 70% dintre zborurile scurte şi medii regionale. Pot exista şi situaţii neprevăzute, aşa că e bine să fiţi atenţi la orarul zborurilor, care va fi actualizat în permanenţă pe site-ul operatorului aerian – airfrance.com.

Greva afectează doar zborurile Air France. Zborurile operate de subsidiarele Hop! şi Transavia, dar şi de KLM, Delta şi celelalte operate în codeshare cu alţi parteneri aerieni nu vor fi afectate.

Pentru perioada 11-14 iunie, peste 7000 de persoane au fost mobilizate pentru a sprijini pasagerii afectaţi de greva piloţilor Air France. Din 9 iunie, au fost trimise peste 500 000 de mesaje text către pasagerii Air France prin serviciul AF Connect.

Au fost afectate şi câteva zboruri din/spre Bucureşti. Pe 12 iunie, au fost anulate zborurile AF1588/AF1589 de pe ruta Paris-Bucureşti-Paris.

Pe 13 iunie 2016, Air France a anulat zborurile din/spre Bucureşti: AF1588/AF1589 şi AF1088!

Sharing is caring!

Daca vrei sa afli primul despre cele mai bune tarife la biletele de avion sau sa fii la zi cu noutatile din aviatie, aboneaza-te prin RSS si urmareste AirlinesTravel.ro pe Facebook si pe Twitter!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Translate »
Citește articolul precedent:
atentat-bomba-shanghai
(Video) Explozie la aeroportul din Shanghai

Cel puţin 5 persoane au fost rănite astăzi, 12.06.2016, într-un atac cu bombă, care a avut loc la aeroportul Shanghai-Pudong....

Închide