Grevă la aeroporturile din Berlin (10-14 martie 2017)

Zborurile de la aeroporturile din Berlin, Tegel și Schönefeld, vor fi afectate de greva personalului de la sol!

0 1.019
avion+cazare litoral Romania

Update 12 martie 2017: La Berlin, personalul de la sol continuă greva pe cele 2 aeroporturi – Tegel și Schönefeld. Majoritatea zborurilor au fost afectate, unele dintre ele fiind anulate. Greva va continua și în zilele de 13 și 14 martie 2017.

Update 10 martie 2017: Greva a dus la anularea a peste 650 de zboruri de pe cele 2 aeroporturi berlineze. Au fost afectate toate zborurile operate de AirBerlin, Lufthansa, Ryanair și easyJet.

Pe 10 martie 2017, membrii sindicatul Verdi din Germania vor intra în grevă. Traficul aerian va fi afectat pe aeroporturile din Berlin. Pasagerii, care au zboruri programate de la aeroporturile Tegel și Schönefeld, se pot confrunta cu întârzieri de câteva ore sau cu anulări de zboruri.

Pensiunea Iara

Grevă la aeroporturile din Berlin

Autoritățile aeroportuare din Berlin le recomandă pasagerilor să se intereseze din timp de starea zborurilor. Greva este programată să înceapă pe 10 martie, la ora 4 dimineața (ora locală), și să țină până pe 11 martie, la ora 5 dimineața.

Sindicatul Verdi a declarat că această grevă de o zi a fost inevitabilă. Angajatorii au refuzat să îndeplinească solicitările sindicatului și nu au dorit să poarte negocieri pe baza acestora.

hotel unirea

Personalul de la sol, care este format din peste 2000 de angajați, dorește condiții mai bune de lucru și o răsplată pe măsură. 98.6% dintre aceștia au fost de acord cu greva de mâine.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »
Citește articolul precedent:
Wizz-Air
Wizz Air lansează orarul de iarnă 2017 / 2018 pentru România

Wizz Air a lansat orarul de iarnă 2017 pentru România. Creşte frecvenţa zborurilor în întreaga reţea din România cu o...

Închide